Mihai Şora participă la protestul "Europă, nu dictatură"

Mihai Şora merge la protest
Mihai Şora merge la protest

Protest. Filosoful Mihai Şora a anunţat pe pagina sa de Facebook că va participa la protestul din Piaţa Victoriei, "Vrem Europă, nu dictatură". Protest. “Dear Giraffe, we have a problem!”Dragi prieteni, dacă nu vreți să ajungem cu toții să defilăm în cap prin fața tribunei oficiale, dacă țineți la soarta voastră și a copiilor voștri, ne vedem, în această seară, la Girafă!. P.S. Pata de pe inimă doare cel mai mult",  a scris pe Facebook, Mihai Şora.

Protest amplu, sâmbătă în București. Mii de oameni și-au anunțat deja participarea la un mega-evenimentul anunțat pe pagina de Facebook a comunității Corupția Ucide.

Protestul urmează să aibă loc începând cu ora 18.00 în Piața Victoriei din București. Alte evenimente sunt programate în mai multe orașe ale țării, dar și peste hotare. 

Protest: ”Vrem Europa, nu dictatură!

De la preluarea guvernării, coaliția PSD-ALDE nu și-a respectat promisiunile făcute în campania electorală, ci a avut două priorități: să își salveze de închisoare VIP-urile cu dosare penale și să instaureze în România un regim în care forța legii și democrația sunt strivite de forța instituțiilor politice. Metodele și acțiunile PSD-ALDE au ca efect îndepărtarea României de standardele europene și democratice și aruncarea ei în liga regimurilor autocratice, în care domnesc interesele și bunul-plac al celor care au acces la butoanele politice, iar societatea este lipsită de șansa de a sancționa derapajele acestora.

Protest uriaș, sâmbătă, în București: Nu mai vrem dictatura vătafului DragneaAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?