Mihai Șora, mesaj emoționant pentru 2019. "Nu știu dacă-i voi supraviețui"

 
Mihai Sora, în Piata Victoriei, langa Girafa
Mihai Sora, în Piata Victoriei, langa Girafa

Filosoful Mihai Șora, care a ajuns la venerabila vârstă de 102 ani, dar este unul dintre cei mai consecvenți protestatari din Piața Victoriei pentru apărarea statului de drept, a publicat un mesaj emoționant de Anul Nou."Dragi prieteni,
ne așteaptă un an greu.
Nu știu în ce măsură suntem pregătiți să-i facem față (în ce mă privește, nu știu nici chiar dacă-i voi supraviețui); dar să rămânem atenți, lucizi și întregi, cu ochii larg deschiși.
Și, desigur, să ne revedem la Girafă. Al Dumneavoastră (ușor melancolic), Mihai Sora", a scris scriitorul pe pagina sa de Facebook.

Este foarte iubit de tineri care s-au obișnuit să îl vadă în Piața Victoriei la protestele împotriva deciziilor controversate ale Guvernului. Mesajul lui Sora a strâns peste 6.000 de like-uri în scurt timp.

Recent, Mihai Sora a fost recompensat la Bruxelles cu titlul Cetateanul European 2018, decernat si pentru rolul sau activ in societate si apararea valorilor europene.

Sancţiuni pentru protestele spontane. Şora: "Toate dictaturile încep la fel"

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?