Mihai Fifor spune că PSD n-a murit, ci va renaște ca Pasărea Phoenix, în opoziție

 

Secretarul general al PSD încearcă să transmită mesaje optimiste după înfrângerea usturătoare din Parlament, unde Opoziția a destrămat Guvernul Dăncilă. Fifor spune că PSD n-a murit, ci va renaște ca Pasărea Phoenix, în Opoziția parlamentară.

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, anunţă că social-democraţii au început regruparea după adoptarea moţiunii de cenzură şi vor continua lupta politică din Opoziţie.

"Astăzi începe regruparea. Ieri, după trecerea moţiunii, cei din Opoziţie spuneau cu îngrijorare în glas că PSD are încă multă forţă, mai ales la nivelul structurilor sale teritoriale. Aşa este! Au toate motivele să se teamă! PSD rămâne în tranşee. Nu abandonăm câmpul de luptă. Vom lupta, în Opoziţie şi în campania electorală, pentru a apăra ceea ce am făcut bun pentru cetăţeni", a scris Fifor vineri, pe Facebook.

În opinia sa, perioada următoare va fi caracterizată prin austeritate şi haos, iar cetăţenii vor avea nevoie nevoie de un reper pe scena politică.


"Se anunţă nori negri de austeritate. Se va face simţită starea de haos şi degringolada partidelor care au dărâmat un viitor, fără a avea nimic de pus în loc. Oamenii vor avea nevoie de un reper, de speranţa că nu e pierdut totul. Vom fi prezenţi şi vom lupta pentru voi. Depinde însă şi de votul vostru. În noiembrie, puteţi îndrepta ceea ce s-a întâmplat în Parlament! Aveţi puterea de a vă apăra ceea ce aţi câştigat în guvernarea PSD. Votul vostru poate schimba totul", a mai scris Mihai Fifor.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Borfasarie in Batustan !!!
11 Oct 11:40
II inregimentati pe toti cei scapati cu recursul compensatoriu !? Ca pe restul ia-ti angajat deja ...
Răspunde
0 0
Citizen
11 Oct 10:46
O galeata de apa pe pasarea de care spui tu la prezidentiale, locale si parlamentare si va arata curand ca o gaina plouata. He, he!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?