Mihai Fifor, mesaj către contracandidați înainte de Congres

 

Purtătorul de cuvânt al PSD, Mihai Fifor, candidat pentru postul de secretar general la congresul din 29 mai face un apel la unitate. Acesta își îndeamnă colegii de partid să rămână uniți indiferent cine va câștiga.

,,Congresul acesta nu trebuie sa fie despre functii. Congresul nostru trebuie sa fie despre un PSD care redevine partidul deschis tuturor romanilor, oriunde s-ar afla ei, un partid modern, competitiv, european, un partid nascut dintre oameni si total dedicat lor'', scrie  Fifor pe pagina sa de Facebook.

Acesta lansează și un mesaj pentru colegi.

,, Fac un apel și la contracandidații mei, ca indiferent cine va câștiga, să rămânem uniți și să ne sprijinim reciproc în viitoarele încercări electorale. Dacă voi câștiga aceasta competitie onoranta, îi voi invita pe colegi ca, de a doua zi dupa Congres, să lasam orice orgolii deoparte si împreuna, intr-o echipa PSD redutabila si performanta, ca intotdeauna, sa trecem la treaba pentru reconstrucția partidului nostru'', mai scris Fifor.

,, Partidul are nevoie de fiecare membru al sau, de fiecare militant, de simpatizantii sai, partidul are nevoie sa se reintoarca la oamenii care ne-au acordat atata incredere in 2016.Susțin o competiție deschisă, onestă, în care toți candidații să pornească de la aceeași linie de start. Fie ca cel mai bun să câștige'', încheie Fifor.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?