Mihai Fifor, afirmație-șoc despre Dincă: "Nu e la prima chestiune de acest gen"

 

Ministrul interimar de interne Mihai Fifor a făcut o declarație surprinzătoare despre criminalul de la Caracal. Gheorghe Dincă ar fi "un om care nu e la prima chestiune de acest gen", a spus ministrul. Trebuie să vedem care e istoricul acestei persoane, a precizat șeful Internelor.

Ministrul de Interne a declarat că se fac "eforturi uriașe" pentru a se veni cu informații concrete legate de tragedia de la Caracal și dispariția Luizei Melencu.

„Ancheta e derulată de DIICOT, MAI are rolul de suport. Cred că am reușit să punem la dispoziție cei mai buni ofițeri criminaliști pe care îi avem. Sunt două săptămâni de când s-a petrecut această tragedie și vă asigur că se fac eforturi uriașe ca să se vină cu date noi. Ne-am fi dorit cu toții să putem avea vești bune, să avem informații concrete despre fete. Important e că se lucrează atent, se adună probe și încercăm să aflăm cine e acest individ care pare tot mai mult o ființă subumană. Am discutat cu multă lume, se caută conturarea unui profil. Unii spun că e psihopat, un om cu o personalitate dublă. Nu ucizi cu atâta sânge rece și apoi mergi și te plimbi cu o detașare fantastică. E un om care știe ce face, își joacă investigatorii. În primele zile asta a făcut. E un om care nu e la prima chestiune de acest gen, trebuie să vedem care e istoricul acestei persoane", a declarat Fifor la Antena3.

Unul dintre prietenii lui Gheorghe Dincă a fost audiat joi la Poliția Caracal, timp de trei ore. Este vorba despre bărbatul la care a fost găsit cel de-al 4-lea telefon al criminalului. De pe acest aparat a fost sunat bunicul Luizei după dispariția fetei, ca să i se spună că aceasta este bine.

Între timp, La Poliția Caracal s-a efectuat și percheziția informatică a telefoanelor lui Dincă, la care a asistat și criminalul. Și părinții Alexandrei au fost azi acolo și, potrivit unor surse, nu vor cere daune morale pentru uciderea fiicei lor. 

Investigația va continua vineri la "casa ororilor".

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Sute de mii de angajati !!! Salarii grase !!! Bonusuri !!! Cartele valorice !!!
09 Aug 06:15
Si cei citiva procurori adusi de la bucsle sint “cei mai buni” din tara !!! Din sutele de mii de angajati burtosi, indiferenti, incompetenti , abrutizati !!! Cei citiva adusi de la bucale sint UNICI care stiu sa puna intrebari sint adusi la ordinul POLITICIENIlor sa investigheze ce trebuia sa poata face toate loazele angajate pe multi bani in structurile statului !!!
Recapitulare dezastrului :
Din sute de mii de angajati ai statului doar citiva sint competenti.
Politicul controleaza justitia care ancheteaza sau nu la ordinul acestora. Nu exista Independenta justitiei ! Totul se face la ordinul politicienilor care vor opri totul cind ancheta se va apropia de afacerile lor ilegale. Nu exista separarea puterilor in stat, totul e parazitat de politicieni, competenta e alungata de aceiasi politicieni care controleaza totul.
Un mare bonus lui Dancila care sustine o ancheta care trebuia facuta demult, de la cazul japonezei si mult mai insinte ...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?