Mihai Daraban, președintele CCIR, îndeamnă românii să participe în număr mare la vot

 

Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, îndeamnă românii să participe în număr mare la vot pentru a da un semnal clar cu privire la ”dorința noastră de a fi membri activi ai Uniunii Europene”. 

”O amplă participare a cetățenilor români în alegerile europene va da un semnal clar cu privire la dorința noastră de a fi membri activi ai Uniunii Europene.

Doar exprimându-ne drepturile derivate din calitatea de membri ai Uniunii Europene putem arăta că ne preocupă cu adevărat să fim parte a deciziei care va contura viitorul Uniunii.

Uniunea Europeană înseamnă dezvoltare și o șansă uriașă pentru cetățenii români și pentru firmele românești de a crește.

De asemenea, susținem participarea la referendumul convocat de președintele României, cu convingerea că aplicarea nediscriminatorie a legii este o condiție esențială pentru un mediu de afaceri sănătos.

Comunitatea de afaceri din România reafirmă nevoia de transparență, deschidere și predictibilitate a deciziei politice care afectează companiile și economia.

Acestea sunt bune practici generalizate la nivelul Uniunii Europene și Camera de Comerț și Industrie a României va continua să reafirme în spațiul public necesitatea unei consultări reale între clasa politică și companiile private”, spune Mihai Daraban, președinte al Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR).Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?