Mihai Chirica, aproape de excluderea din PSD, atacă ”eșecurile lamentabile ale lui Dragnea”

 Mihai Chirica
 Mihai Chirica

Primarul de Iași Mihai Chirica spune că propunerea de excludere din PSD i se trage de la poziția constantă pe care a avut-o față de eșecurile lamentabile ale lui Liviu Dragnea cu guvernarea. ”Ar fi o victorie nemeritată a lui Liviu Dragnea împotriva social-democrației din România”, spune primarul de Iași, Mihai Chirică, la Realitatea TV, cu referire la posibila sa excludere din PSD.

Comisia de etică a PSD Iaşi a propus, marţi seară, Biroului Permanent Judeţean al partidului excluderea primarului Chirica din PSD, ca urmare a atacurilor repetate pe care acesta le-a avut la adresa liderului social-democraţilor, Liviu Dragnea.

Chirica este încrezător în privința păstrării funcției. ”Avem un electorat care simpatizează cu primarul din Iași”, spune el.

Primarul a reclamat nereguli procedurale în privința comisiei de etică, spunând că din 7 membri s-au întrunit doar 3.

El spune că în momentul de față este încă membru al PSD și că procedurile interne din PSD spun că întâi trebuie să se pronunțe organizația care l-au ales. ”În momentul de față sunt încă membru al PSD”, a spus primarul.

În privința motivelor pentru care i se dorește excluderea, Chirică are un răspuns clar.

”Mi se trage de la poziția pe care am avut-o vizavi de eșecurile lamentabile pe care le-a avut Liviu Dragnea cu guvernarea”, spune Chirică.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?