Mihaela Rădulescu pare că a fost iertată de fani

 
Mihaela Rădulescu
Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu este una dintre vedetele care a fost în atenţia fanilor, după scandalul izbucnit la Românii au Talent, când jurata i-a numit "anormali" pe homosexuali.Recent, Mihaela Rdulescu a postat pe pagina ei de Facebook o urare pentru iubitul ei Felix Baumgartner, care şi-a aniversat ziua de naştere pe 20 aprilie.

"Happy birthday, my love , my hero, my coolest guy...Sa-mi traiasca !:) Si sa continue sa va inspire, caci are cu ce.", a fost urarea făcută de jurata de la Românii au Talent.

Fanii Mihaelei de pe Facebook pare că au îngropat securea războiului şi i-au urat vedetei numai cuvinte de laudă pentru iubitul ei.

Secretul pe care l-a ascuns Mihaela Rădulescu! Cum arăta la nunta în urmă cu 27 de ani

Mihaela Rădulescu a fost una dintre vedetele care s-a aflat dintotdeauna în atenţia presei. Vedeta a stârnit curiozitatea cu viata ei privată. Ea a fost căsătorită de trei ori, divorţată de atâtea ori şi a avut numeroase relaţii, ultima cu Felix Baumgartner, cu care trăieşte o frumoasă poveste de iubire.

Primul mariaj al Mihaelei Rădulescu a fost în 1988 cu Bogdan Rădulescu de care s-a despărţit la doi ani. Motivul principal al divortului, asa cum avea sa declare ulterior barbatul, ar fi fost faptul ca Mihaela, pe atunci in varsta de nici 20 de ani, l-ar fi inselat!
 
Bogdan Rădulescu a introdus actele de divorţ pe 31 octombrie 1989, la circa 10 luni după ce se căsătorise cu Mihaela, pe atunci în vârstă de 19 ani. Bărbatul a cerut desfacerea căsătoriei din vina exclusivă a ei, pe motiv că „pârâta nu avea afecţiune faţă de el, pleca şi venea când dorea din domiciliul conjugal, nu contribuia în niciun mod la menajul comun”, se arată în sentinţa intrată în posesia ziarului „ring”.
 
I-a cerut de atunci să renunţe la nume Interesant este faptul că, în cererea de divorţ din 1989, Bogdan Rădulescu a solicitat ca Mihaela să renunţe la numele său şi să-şi reia numele de Ţiganu. Exact acelaşi lucru vrea fostul său soţ şi acum, motivând că Mihaela nu i-a cerut dreptul să se folosească de numele său. Procesul ar fi trebuit să se desfăşoare rapid, însă a fost suspendat temporar din cauza revoluţiei, fiind reluat abia în septembrie 1990.
 

Subiecte pe aceeași temăprint


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?