Midway declară faliment

 
FOTO: midway.com
FOTO: midway.com
Midway, unul dintre cei mai vechi şi importanţi distribuitori de jocuri din lume, a fost forţat, de criza economică şi probleme financiare din anii trecuţi, să declare faliment.

Midway este responsabilă pentru seria Mortal Kombat, Pac-Man, Tron şi alte zeci de titluri de succes. În urmă cu numai două luni Midway a fost nevoită să vândă 85% din acţiuni unui investitor privat despre care se ştiu foarte puţine amănunte.

Compania a anunţat săptămâna aceasta începerea proceduri de intrare în faliment pentru reorganizarea afacerii. Contrar părerii generale, falimentul în Statele Unite nu înseamnă neapărat şi închiderea firmei. Midway a anunţat că a avut vânzări foarte bune în ultimul trimestru fiscal, cu Mortal Kombat vs. DC Universe and TNA iMPACT! şi că îşi vor continua afacerile într-un ritm normal. Nu mai putem spera decât că va reuşi cumva să se redreseze.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?