Microsoft confirmă Blu-ray pentru Xbox 360

 
FOTO: francisanderson.com
FOTO: francisanderson.com
La mai bine de un an după ce Sony a fost declarat victorios în războiului formatelor (Blu-ray versurs HD-DVD), se pare că Microsoft va îmbrăţişa în sfârşit Blu-ray-ul.

Într-un interviu cu Gizmodo, preşedintele Microsoft Steve Ballmer a confirmat că Xbox 360 va primi o unitate Blu-ray, dar doar ca un accesoriu.

Confirmarea a venit atunci când Ballmer a fost întrebat dacă Xbox 360 va primi în viitor noul drive. Acesta a răspuns: "Nu ştiu dacă vom pune Blu-ray, dar drive-ul va fi disponibil ca accesoriu".

Microsoft a repetat de nenumărate ori că nu are planuri pentru a schimba simpla unitate DVD care este acum prezentă în Xbox 360. Aaron Greenberg, director la Microsoft, a dat ultima declaraţie în acest sens: "Microsoft crede că viitorul este digital şi nu vom forţa oamenii să plătească pentru ceva ce nu îşi doresc".

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?