Michael Jackson voia să lanseze un joc de sărbători

 
FOTO: fazendavirtual.wordpress.com
FOTO: fazendavirtual.wordpress.com
Potrivit mai multor zvonuri, MJJ Productions, compania de producţie a lui Michael Jackson, lucrează de mai multe luni la un joc ce îl are ca personaj principal pe Regele Pop.
Jocul ar fi trebuit să apară pe console, cel mai probabil Xbox 360, Playstation 3 şi Wii, şi ar fi împrumutat imaginea lui Michael Jackson, vocea şi o serie de melodii. Un reprezentant MJJ Production a declarat că jocul va fi lansat în cele din urmă, mai ales pentru că lui Michael îi plăceau jocurile video.

Potrivit unei ştiri de pe site-ul IGN, David Perry, game designer care a realizat jocuri ca Earthworm Jim, MDK, Messiah şi Enter the Matrix, a lucrat, în urmă cu câţiva ani, cu MJJ Productions la proiect.


"Lucram cu Michael la ideea de a lansa un album muzical prin intermediul unui joc. Ar fi fost o idee extraordinară care ar fi adus foarte mulţi oameni pe piaţa de jocuri video", a declarat Perry.

"Urma să ajute cu promovarea la nivel mondial. Am lucrat împreună la design. Din păcate momentul nu a fost bine ales pentru că a apărut a doua serie de acuzaţii şi totul a rămas pe loc", a mai afirmat Perry.

David Perry este totuşi încrezător că proiectul va fi finalizat şi lansat: "Sunt foarte fericit că va fi lansat un joc, dar este trist că Michael nu va fi aici la lansare".

Jackson a apărut în mai multe jocuri de-a lungul timpului, Moonwalker fiind singurul care a înregistrat cu adevărat un succes. Jocul a fost lansat pe Sega Genesis şi Master System în 1980.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?