Metode simple prin care poţi menţine o temperatură mai scăzută în casa ta

 

Pentru a menţine o temperatură mai scăzută în casa ta, ai nevoie de mici trucuri. Iată care sunt metodele pentru a reduce căldura din casă!Dacă valoarea temperaturii de afară nu ţine neapărat de noi, crearea unei atmosfere plăcute în locuinţa personală stă în mâinile noastre. Astfel, pentru a menține o temperatură mai scăzută în casa ta, foloseşte draperii opace, de culoare închisă, jaluzele sau obloane, mai ales dacă ai ferestre care sunt orientate spre S sau S-E.

Deschide geamul doar dimineaţa devreme şi pe timpul nopţii, când temperatura de afară este mai scăzută şi aerul mai respirabil.

O altă metodă de a reduce căldura din locuinţa ta este aceea de a lipi folii de protecţie solară şi termică pe interiorul geamurilor. Filmul reduce pătrunderea căldurii prin geam, datorită stratului de protecţie care reflectă o parte din lumina soarelui şi din căldură.

Potrivit click.ro, ca să răcoreşti camera într-un timp record în condiţii de temperatură extremă, poţi să foloseşti concomitent cu aparatul de aer condiţionat un ventilator electric.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?