Metoda incredibilă prin care o învăţătoare îşi pedepsea elevii neascultători: unde îi încuia

 

Om anchetă a fost demarată recent la o şcoală din Marea Britanie, după ce mai mulţi copii au povestit acasă că au fost închişi în dulap de învăţătoarea lor.Metoda revoltătoare de pedeapsă a ieşit la iveală, după ce unul dintre elevi i-a povestit mamei lui că învăţătoarea l-a încuiat într-o cameră unde erau depozitate materiale didactice. Femeia a sunat imediat la Poliţia, iar mai departe, mărturiile celorlaţi copii au conturat o poveste îngrozitoare.

Nathan, un băieţel în vârstă de 11 ani, a dezvăluit că învăţătoarea obişnuia să-i închidă într-un dulap pe cei care erau neascultători, scrie metro.co.uk.

"Sunt absolut dezgustată de toate acestea. Nathan suferă de dispraxie (o deteriorare în dezvoltarea coordonării motorii, n. red) şi mi-a spus că fost închis acolo pentru că nu scria la fel de repede precum colegii lui de clasă. Mi se parte incalificabil să pedepseşti un copil care are o dizabilitate", a spus mama lui Nathan.

Potrivit sursei citate, cel puţin şase copii au fost astfel pedepsiţi. Acum, o anchetă a fost demarată la şcoală.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?