METEO: Cum va fi vremea din a doua zi de Crăciun până la Anul Nou

 

Meteo: Miercuri, în a doua zi de Crăciun, cerul va fi mai mult noros, exceptând regiunile sudice, unde înnorările vor fi temporare. Se vor semnala precipitații slabe, mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare, local în nordul și centrul țării și cu totul izolat în rest, potrivit prognozei meteo.Meteo

Miercuri cerul va fi mai mult noros, exceptând regiunile sudice, unde înnorările vor fi temporare.

Se vor semnala precipitații slabe, mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare, local în nordul și centrul țării și cu totul izolat în rest.

Pe arii restrânse în Moldova și Transilvania vor fi și ploi, favorizând depunerile de polei, iar la munte va ninge.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte îndeosebi la altitudini mari, unde va viscoli.

În intervalul 26 - 30 decembrie minimele termice vor fi mai ridicate și relativ constante.

Meteo

În Crișana, temperatura medie va oscila între -3 şi -1 grad.

În zona Dobrogei, valorile termice până la sfârșitul anului vor fi constante, în jur de 2-4 grade pe timpul zilei și 0-2 grade noaptea.

În Oltenia, în noaptea de 25 spre 26 decembrie vremea se va răci, cu temperaturi între 1 și minus 5 grade. Ulterior, până la sfârșitul anului, temperatura nu va avea variaţii semnificative şi va fi apropiată de cele specifice perioadei: 3 - 5 grade ziua și -3 /-1 noaptea.

Maramureș: Până miercuri, vremea va fi rece, cu medii ale maximelor între -2 şi zero grade, pentru ca, spre finalul săptămâni temperatura aerului să ajungă la valori diurne de 1 - 2 grade şi nocturne de la -2 şi -1 grad.

Moldova: După ce, în noaptea de 25 spre 26 decembrie, temperaturile vor fi un pic mai scăzute, termemetrele se vor fixa spre media specifică perioadei, de +1/+3 grad Celsius.

În Muntenia, după ce în noaptea de 25 spre 26 decembrie temperatura se va încadra între 2 și -6 grade, regimul termic nu va avea variaţii semnificative şi va fi apropiat de cel specific perioadei, cu maxime în medie între 2 şi 4 grade, şi minime între -4 şi -1 grad.

Transilvania Minimele termice vor fi în jur de -4 grade, pe 25 şi 26 decembrie, apoi până la finalul săptămânii, media va urca uşor spre -1 grad, pentru ca în a doua săptămână tendinţa să fie de scădere, până la o medie regională a acestora de -8 grade. Vor f

 

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?