Mesajul terifiant găsit de o tânără în faţa uşii. A simţit cum leşină... Era scris cu viespi moarte

 
Mesajul terifiant găsit de o tânără în faţa uşii. A simţit cum leşină... Era scris cu viespi moarte
Mesajul terifiant găsit de o tânără în faţa uşii. A simţit cum leşină... Era scris cu viespi moarte
Mesajul terifiant găsit de o tânără în faţa uşii. A simţit cum leşină... Era scris cu viespi moarte Mesajul terifiant găsit de o tânără în faţa uşii. A simţit cum leşină... Era scris cu viespi moarte Mesajul terifiant găsit de o tânără în faţa uşii. A simţit cum leşină... Era scris cu viespi moarte

A îngheţat când a văzut ce mesaj au scris, în faţa uşii, folosind o grămadă de viespi moarte.Sophie Dagleish, o tânără studentă la Arte, în vârstă de 20 de ani, a avut parte de şocul vieţii în momentul în care a început să găsească pe hol viespi moarte, uscate.

"Ţin minte că într-o zi mergeam cu un prieten pe hol. La un moment dat, când am început să urcăm scările, am observat că pe fiecare treaptă era aşezată câte o viespe moartă, uscată. La început, ne-am amuzat teribil, trebuie să recunosc! Parcă eram într-un film de groază!", a povestit tânăra.


Când le-a povestit colegilor, au fost la fel de amuzaţi. Ulterior, lucrurile au degenerat.

"După câteva zile, unul dintre colegii mei au găsit viespile strânse într-o grămăjoară, în faţa uşii. Iniţial, am crezut că era un cuib în apropiere...", a continuat Sophie.

După o zi, lucrurile au luat o turnură neaşteptată. "Când am ieşit, am văzut că viespile erau aranjate cu grijă, formând un cuvânt: 'BUNĂ!' ('HI', în original). Imediat m-au trecut fiori reci pe şira spinării şi am simţit că mă ia cu leşin... Nu ştiam ce să mai cred... Cine ar face aşa ceva?!", a mai spus tânăra.

Imediat, aceasta şi-a chemat colegii. După ce le-a arătat grozăvia, au reuşit să o calmeze şi au ajuns la concluzia că, cel mai probabil, totul a fost o simplă glumă.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?