Mesajul neaşteptat al unei învăţătoare, după şedinţa cu părinţii. Totul a devenit viral!

 

Biletul pe care o învăţătoare din SUA l-a scris elevilor ei a devenit viral pe reţelele de socializare. Motivul?Înainte ca elevii să se întoarcă din vacanţă, Brandy Young, învăţătoare la o şcoală din Texas, a organizat o şedinţă cu părinţii. La finalul discuţiilor, aceasta le-a oferit câte un bilet cu un mesaj total neaşteptat. Mai exact, cadrul didactic i-a anunţat că pe parcursul anului şcolar ce urmează să înceapă nu va mai da deloc teme pentru acasă.

O mămică a fost atât de impresionată de gestul şi explicaţia lui Brandy, încât a postat totul pe Facebook.

Iată, deci, ce a scris învăţătoarea:

"Noua regulă privind temele pentru acasă: Dragi părinţi, după multe cercetări făcute în această vară, vreau să încerc ceva nou. Temele pentru acasă vor consta doar în exerciţiile şi sarcinile pe care elevii nu au avut timp să le termine în clasă. Nu vor mai exista teme speciale pentru a fi lucrate acasă. Cercetările nu au reuşit să demonstreze că temele îmbunătăţesc performanţele elevilor. În schimb, vă rog să petreceţi serile desfăşurând activităţi care ştim cu siguranţă că sunt corelate cu succesul copiilor. Luaţi cina în familie, citiţi împreună, jucaţi-vă în aer liber şi duceţi-vă copiii la culcare devreme."Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?