Mesajul lui Tudor Chirilă pentru votul la alegerile prezidențiale 2019

 

Tudor Chirilă a postat în mediul online un mesaj în care îndeamnă la vot la alegerile prezidențiale 2019 și dă exemplul Diasporei care s-a mobilizat exemplar și a depășit toate recordurile de participare de la ultimele alegeri din ultimii ani.

„Last call!

Nu-mi stă în obicei să merg atât de târziu la vot, dar am venit de la Constanța astăzi și am preferat să votez la secția de votare la care sunt arondat în mod normal, pe baza domiciliului meu din Bcuurești. N-am mai vrut să mai votez în Constanța, cine știe unde se mai pierdea votul meu.

Și votul meu e foarte important. Că așa este de când am făcut 18 ani și mi s-a părut că dreptul ăsta e important să mi-l exercit. (...)

Au apărut și celebrele postări, pline de lehamite, care sugerează că votul e degeaba. Nici când votul e foarte rau nu e degeaba. Sau când răul este cel mai mic nu cred că este degeaba.

Cred că este extrem de important un vot care ar putea să trimită in istorie o parte neagră a politicii românești (...) Înainte să pleci din țară (...), ar trebuie să votezi ca să poți să comentezi.

Înainte să-ți faci bagajele și să spui că nimic nu se schimbă în țara asta, fă măcar efortul ăsta și mergi la secția de votare. Mă sdresez mai ales tinerilor de până în 25 de ani, 27 de ani, 30 de ani ș.a.m.d. Nu e un efort extraordinar. E atât de puțin un drum până la secția de votare și să stai să-ți iei o ștampilă și s-o pui cum îți indică conștiința. (...)

În speranța că batem și toate recordurile de prezență, vă urez un vot liniștit până la ora 21.00 când se închid urnele.

Ar trebui să urmăm toți exemplul diasporei care s-a mobilizat încă o dată și și-a exercitat acest drept.
Așa cum spunea cineva, chiar dacă nu ne întoarcem sau am hotărât să nu ne mai întoarcem în România, este totuși o datorie și un exemplu pe care-l dăm copiilor noștri. Cei care n-au copii ar trebui să-și dea exemplul ăsta față de ei înșiși.

Mergeți spre secția de votare!

Ieșiți din casă dacă vă pasă!”Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
VASILE TRACHE
10 Nov 21:36
Dnl chrila tudor ;noi cei din strainatate am iesit la vot mereu dar nu am putut vota toti...?!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?