Mesajul lui Dragnea de dincolo de gratii: ”Mi-a spus că e demn și că își duce mai departe crucea”

 

Liviu Dragnea este la închisoare de aproape două săptămâni. Colegii săi de partid încearcă ”să îl protejeze” sau cel puțin așa spune Codrin Ștefănescu. 

”Are voie la un telefon pe zi. De obicei, vorbește cu familia. Nu am vorbit despre ce se întâmplă în partid. Nu am vrut să îl necăjesc despre care este relația între colegii noștri după arestarea sa. Am încercat să îl protejez puțin. Nu cred că se uită la televizor. Încearcă să se delimiteze de toate lucrurile care s-au petrecut. Am înțeles că se fac pagini noi pe Facebook de susținere a lui Liviu Dragnea”, a spus Codrin Ștefănescu, la un post de televiziune.

Liviu Dragnea are în celula de la penitenciarul Rahova, acolo unde se află în carantină, un telefon de pe care poate suna anumite persoane o oră pe zi. Acesta are o cartelă pe care i-o poate încărca familia, astfel încât să poată comunica cu aceştia.

„Liviu Dragnea e un om foarte puternic și foarte demn și curajos. A rămas așa până în ultima clipă. Eu sper ca oamenii să nu se delimiteze de Liviu Dragnea și să nu uite că în acest partid foarte mulți au căzut la datorie în bătălia pe care am avut-o pentru democrație și împotriva a ceea ce numim statul paralel. Sunt oameni de partid care, de-a lungul ultimilor ani, au tot suferit și au tot fost vânați pentru simplul motiv că erau membri PSD. Sper ca partidul să nu uite că mulți dintre colegi au suferit alături de familiile lor. Dosarul lui Liviu Dragnea e o mizerie de la un cap la altul. Totul e cusut cu ață albă. Toți din partid știm lucrul acesta. Nu cred că Dragnea se uită la televizor, încearcă să nu se uite și să se delimiteze de toate lucrurile astea. Când m-a sunat, nici nu l-am încărcat cu mesaje proaste sau știri negative. Mi-a spus că e puternic, e demn și că își duce mai departe crucea mai departe”, a mai spus Codrin Ștefănescu. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Kosti Movileanu
11 Jun 18:45
Însuși Isus cred că e gelos de ce cruce grea duce Dragnea... Cum vă permiteți târâturilor, șerpi ai nației să vorbiți voi de dus cruci?
Răspunde
0 0
De ce sa nu fie demn soboletele !?
11 Jun 08:00
Pai atitia oameni din tara pastorita de el si-ar vinde un rinichi pe citeva mii de euro si el, un bugetar pirlit, are zeci de milioane de euro in conturi (adevarat ca au fost sechestrat 27 de milioane dar e acuzat ca mai are si altele) !????? Cum sa nu stea ''demn'' citiva anishori la mititica stiind ca va scapa cu 2-3 carti si apoi va lenevi frumos la soare prin brasiliera !? Cam asta e viata dura de ''politician'' ieftin ca si caracter, ca si morala sau valori, din estul europei ... macar de ar putea pleca cu ceva pe lumea cealalta !?
Răspunde
0 0
Ce tara minunată ne-a lăsat Ana Pauker !
11 Jun 06:03
Dl Secretar general este singurul OM,care trateaza politica cu sentimente de demnitate.Numai ca nu acționează.Dl Dragnea si avocatul au spus ca s-a intervenit la ICCJ.De ce nu reclemati la parchet sau la Amnesty Iternational?De ce nu cereti CSM sa spună daca decizi ICCJ se deosebeste de justitia lui Ana Pauker ?Si deputatii,tac .Lupul dacă ia o oaie ,cele rămase se strîng ciopor si tac,asta vor deputatii,sa le vină rândul ?Suntem singura tara din lume unde se arestează in funcție seful Camerei Deptutilor ,si ei tramură pe la colturil sălii .
Răspunde
0 0
cotoi
10 Jun 20:00
Gigele o sa fi partener de celula cu baietelul ce nu credea vreodata ca va ajunge acolo , la si cum arati cam acolo i-ti este locul , esti bun de intarcat copii .
Răspunde
0 0
Sprint
10 Jun 18:53
Doua dejectii de sobolani, dragnea si codrin plus restul din psd. Voi, ziaristii, cum va permiteti sa Mai scrieti de astia doi? Astia SI restul psd, sunt morti politic, nu Mai exista.
Voi sunteti idioti ( ziaristii)??????
dragnea e infractor, nu va Mai iesi din parnaie.
Pentru ce-a facut viermele asta, cel putin 28 de Ani de inchisoare.
Răspunde
0 0
Laurentiu
10 Jun 18:34
codrin =un lingău NESIMȚIT
Răspunde
0 0
Amalia
10 Jun 18:28
Mă, ce ați mai"suferit" și ați fost vânați fiindcă sunteți psd-isti! Da,ați vânat toate posturile bine plătite din toată țara ca recompensă a obedientei ! Sunteți săraci rău, rău de tot....ce mai,v-ați cam speriat că o să vă pierdeți privilegiile !
Răspunde
0 0
gigi
10 Jun 18:18
Dl Codrin, Liviu mai are un loc liber, de ce nu îl ocupi ?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?