Mesajul "Jos PSD", proiectat pe Parlament la un mare show internațional

 
Mesaje anti-PSD
Mesaje anti-PSD
Mesaje anti-PSD Mesaje anti-PSD Jos PSD pe Casa Poporului

Niciun eveniment public nu scapă de mesajele anti-PSD, exprimate într-o formă sau alta.Sâmbătă seara a avut loc la Palatul Parlamentului un mega-eveniment internațional de proiecții video, iMapp.

A fost unul dintre cele mai importante evenimente dedicate sărbătoririi a 559 de ani de la atestarea documentară a Bucureștiului, organizat de Primăria Capitalei.

Surpriză, însă: mesajul "Jos PSD" și-a făcut loc printre proiecțiile elaborate ale show-ului. 

"Având în vedere situația socio-economică a României, am vrut să profit de ocazia iMapp, de faptul că se strânge foarte multă lume aici, am vrut să le reamintesc răul pe care îl care face PSD pentru această țară. De aceea am proiectat mesajul Jos PSD pe clădirea Parlamentului. Mă aștept ca cei prezenți aici să înțeleagă că trebuie să fie prezenți în stradă și pentru chestiuni civice și trebuie să cerem demisia guvernului și a acestui Parlament plin de persoane penale", a declarat protestatarul Cristian Dide pentru G4Media.ro.

Anterior, Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti a anunțat că va face plângere penală împotriva celor care "vor instiga premeditat la tulburarea linistii publice" in timpul concursului international de videomapping iMapp.

Potrivit sursei citate, anuntul vine ca urmare a informatiilor aparute in spatiul public ca un grup de persoane vor perturba premeditat concursul IMapp, de sambata seara din Piata Constitutiei, la care participa echipe din 10 zece tari.

(Inquam Photos / Octav Ganea)

În aprilie 2018, când același Dide a proiectat cu laser simbolul #rezist pe Palatul Regal, a fost luat cu cătușe la mâini de polițiști și ulterior amendat. Incidentul s-a petrecut în timpul Festivalului Spotlight, eveniment la care Primăria Generală a fost partener.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Elena
23 Sep 12:12
"vor instiga premeditat la tulburarea linistii publice" Rusine celor care califica mesajul un fapt penal. Cu toti delicventii care fac parte din acest partid PSD (pe langa putinii membri care merita respect) , asta mai lipseste sa acuzi oamenii penrtu un mesaj. Premeditare, instigare, tulburare chiar nu se rusineaza cine foloseste asa acuze grave pentru un mesaj, avand in vedere recentele evenimente agresive contra poporului, contra manifestantilor? " JOS PSD" nu mai este un simplu mesaj, este o necesitate absoluta pentru a putea salva ceea ce a mai ramas din economia, justitia, nivelul de trai si demnitatea poporului raman.
Răspunde
0 0
Hastagi,dv,c e o puscărie ?
23 Sep 09:32
Faust Încheie cu o bucurie : „O,clipă stai .ești atâta de frumoasă ”.E normal, hastagi dumneavoastră ,sa vă tremure bărbia de ura pe dl Dragnea ,care a reusit,partial,desesecurizarea justitiei,a pertidului a guvernului.Domnia sa mai vrea ca fiecare institutie sa intre în matca legalității,inclusiv ca Realitatea Tv să plătească impozite.Si dacă ar fi așa,tot aș recita din Arghezi :„O,te iubesc,frumoasa mea albină/Că sarcina chemării te-a ucis ”.Cucrurile mari se fac cu sacrificii și nu ador eroii care au merite doar după maorte,vreau istoria vie.Si pe dl Orban presedinte,ca si dv,ca prea ne promite revenirea justitie de pe timpul lui Monique Macovei .Ca hastagii nu vor ajunge in parlament,ca au mesje stradale,inventae de Mussolini !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?