Mesajul emoționant care s-a răspândit pe internet după atacul de la Londra

După atacul terorist din Londra, britanicii au lansat un slogan care s-a răspândit rapid pe rețelele de socializare.Prin sloganul ”We Are Not Afraid” ("Nu ne este frică"), londonezii arată că cei responsabili pentru atacul de miercuri din capitala Marii Britanii nu au câștigat și nu au reușit nici măcar să le provoace teamă.

În imaginea răspândită pe Twitter, acest motto apare scris pe celebrul semn al metroului londonez.

”Nu ne veți distruge, ci ne veți uni și mai mult”, a scris un utilizator al acestei rețele de socilizare alături de fotografia cu sloganul devenit, deja, simbol al rezistenței britanicilor în fața teroriștilor. Alături de acesta, un alt mesaj a adunat mii de aprecieri pe Twitter: ”Europa plânge iar, dar nouă nu ne este teamă”, a scris un alt utilizator.

Miercuri, un bărbat a intrat cu mașina în trecători pe Podul Westminster din Londra, după care a pătruns în curtea Parlamentului britanic, unde a înjunghiat un polițist. Patru persoane au murit, între care și atacatorul și polițistul rănit de acesta. Alte 20, printre care și doi români, au fost rănite. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?