Mesaje de FLORII. Felicitări şi SMS-uri pentru părinți, prieteni, rude și colegi

 
Mesaje de Florii 2017
Mesaje de Florii 2017

MESAJE DE FLORII pentru prieteni, rude și colegi. Cele mai frumoase FELICITĂRI, URĂRI și mesaje DE FLORII, inclusiv pentru copii, iubiți sau iubite REALITATEA.NET îţi dă câteva sugestii de mesaje de FLORII, felicitari de FLORII, sms-uri şi urări de Florii. LA MULŢI ANI de FLORII!

MESAJE DE FLORII. FELICITĂRI DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS DE FLORII. LA MULŢI ANI DE FLORII. Mai jos găsești mai multe idei de SMS-uri de Florii pe care le puteți trimite celor dragi dumneavoastră, fie că e vorba de părinți, copii, iubite, iubiți sau prieteni.

MESAJE de Florii 2017: Trimite un mesaj prin SMS persoanelor care își serbează onomastica. Ai de unde alege:

MESAJE de Florii Multa bucurie, sanatate, ganduri bune si vise implinite celei mai frumoase flori de pe pamant. La multi ani de ziua numelui!

MESAJE de Florii Fie ca viata ta sa fie ca un buchet de flori: colorata si plina de esente frumoase. La multi ani unei flori speciale!

MESAJE de Florii Ziua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta! La multi ani!

MESAJE de Florii Drumul vietii tale sa fie presarat cu ghiocei ca sa iti pastrezi sufletul tanar si curat, trandafiri ca sa fii vesnic iubita si margarete pentru a-ti aminti mereu sa zambesti. La multi ani de Florii!

Mesaje şi urări de FLORII. Cum poți să surprinzi pe cineva drag cu un SMS simplu

MESAJE de Florii Exista flori în gradina, exista flori in parc, dar niciuna nu mi se pare atat de speciala ca tine. Esti cea mai frumoasa floare din viata mea si te iubesc enorm.

MESAJE de Florii Pentru ca esti minunata, toate florile din lume ureaza „La multi ani!" unei alte flori.

MESAJE de Florii Dintr-o lume plina de flori, tu esti trandafirul meu si vreau sa ramai mereu alaturi de mine. La multi ani, floare draga!

MESAJE de Florii O zi minunata incepe cu o floare, de aceea tu esti prima persoana pe care imi doresc sa o vad in fiecare dimineata. La multi ani!

MESAJE de Florii In aceasta zi speciala îti doresc sa fii gingasa ca un ghiocel, zglobie ca un fluture si fericita ca o pasare libera. La multi ani, draga mea!

MESAJE de Florii Iti urez din adancul sufletului sa ai parte de impliniri, sanatate, dragoste si noroc la orice pas, iar anii peste care vei trece sa te mangaie ca o raza de soare.

Cele mai frumoase 200 de mesaje de Florii

MESAJE DE FLORII pentru părinţi

MESAJE DE FLORII Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la ţine cu succes, fericire şi prosperitate. La mulţi ani!

MESAJE DE FLORII Îţi doresc să mergi pe un drum numit viaţă, să te împiedici de un ciob numit noroc, să cazi într-o prăpastie numită fericire şi să culegi o floare numită iubire! La mulţi ani!

MESAJE DE FLORII La mulţi ani şi mult noroc în această zi specială. Îţi dorim să ţi se îndeplinească toate dorinţele. Sănătate şi numai bucurii.

MESAJE DE FLORII Îţi doresc o ora de linişte, o zi de pace, o săptămâna de soare, un an de iubire, un veac de sănătate şi un mileniu de bani. La Mulţi Ani!

MESAJE DE FLORII De ziua ta să înfloreşti precum o floare care se deschide uşor, răspândind frumuseţe şi bucurie în inimile tuturor. La mulţi ani!

MESAJE DE FLORII. FELICITĂRI DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS DE FLORII. LA MULŢI ANI DE FLORII. Sper că Duminică Floriilor să îţi aducă multă pace sufletească iar iubirea divină să se reverse asupra ta în sclipirile luminei sfinte. La mulţi ani!

Trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieţii tale, lasă-i astăzi să se împletească într-un buchet al împlinirii. Fie că florile iubirii să-ţi împodobească viaţă şi să-ţi veziîmplinite toate dorinţele.

De Florii, să se răsfrângă asupra ta bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inima mare şi iubitoare.

De ziua ce-ţi surâde-n prag, Şi-i porţi frumosul nume, Eu îţi doresc tot ce-i mai drag, Şi mai frumos pe lume.

Mesaje şi urări de FLORII. Cum poți să surprinzi pe cineva drag cu un SMS simplu

MESAJE DE FLORII pentru toți cei dragi

MESAJE DE FLORII. FELICITĂRI DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS DE FLORII. LA MULŢI ANI DE FLORII. La mulţi ani! Îţi mulţumesc că m-ai învăţat să cred în lucrurile mărunte şi să mă bucur cu tot sufletul de bogăţia culorilor vieţii.

Sărbătoreşte sau pur şi simplu fă-ţi timp numai pentru ţine. Este ziua ta, aşa că bucură-te din plin de ea! La Mulţi Ani!

Să-ţi aducă Dumnezeu o primăvară eternă în suflet! La Mulţi Ani!

(w500) <p>Felicit

MESAJE DE FLORII pentru copii

MESAJE DE FLORII O zi frumoasă este mâine, o zi frumoasă pentru ţine. O floare şi un sincer La Mulţi Ani! Să creşti mare şi frumoasă şi să fii şi sănătoasă.

MESAJE DE FLORII Gândurile să îţi fie colorate în nuanţele parfumate ale primăverii iar taină florilor să îţi dezvăluie speranţa de a trăi fiecare clipă cu inima împlinită. La mulţi ani!

MESAJE DE FLORII În această zi sfânta iubirea să risipească cu a să lumina blanda orice umbră din sufletul tău, orice urmă de gând rău. Numai sănătate şi bucurie îţi dorim! La mulţi ani!

Sper că drumul tău în viaţă să îţi fie presărat de inocenţa ghioceilor, de frumuseţea trandafirilor şi de gingăşia crinilor. La mulţi ani!

MESAJE DE FLORII. FELICITĂRI DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS DE FLORII. LA MULŢI ANI DE FLORII. Dacă toată lumea îţi doreşte că această zi să fie una minunată, eu îţi urez că toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii şi realizări, să-ţi umple sufletul de voie bună. Lamulţi ani!

SMS-uri de Florii pentru iubite şi iubiţi

Pe o petală de lalea, La Mulţi Ani din partea mea, iar pe una de bujor, Te iubesc şi te ador! La mulţi ani!

Din adâncul sufletului îţi urez un drum presărat cu bucurie, zâmbete, iubire şi fericire!

MESAJE DE FLORII. FELICITĂRI DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS DE FLORII. LA MULŢI ANI DE FLORII. De Florii căldură primăverii să te învăluie în raze aurii iar mireasma dulce a florilor să îţi deschidă inima către bucurie şi speranţa. La mulţi ani, dragă mea!

Labirintul vieţii să te poarte pe aripi sfinte, dincolo de tristeţe, într-un zbor divin. La mulţi ani, dragă mea!

Îmi încălzeşti mereu sufletul cu privirea ta în care se reflectă tainele unui univers ce aşteaptă să fie descoperit. La mulţi ani, scumpă mea! Nu uită că te iubesc!

(w500) <p>Felicit

Florile sufletului tău presară în vieţile noastre nenumărate clipe de fericire; fie că harul tău de a ne însenina zilele să se răsfrângă şi asupra ta în culori vii şi gânduriparfumate. La mulţi ani înfloritori!

Pentru că m-ai învăţat să apreciez fiecare lucru mărunt, pentru că mi-ai arătat ce înseamnă să trăiesc cu adevărat, îţi mulţumesc! La mulţi ani fericiţi de ziua numelui tău!

MESAJE DE FLORII. FELICITĂRI DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS DE FLORII. LA MULŢI ANI DE FLORII. Pentru cea mai minunată floare din viaţa pământeană, un gând sincer de respect şi de iubire pentru ea şi pentru toate florile parfumate din viaţa noastră. La mulţi ani!

(w500) <p>Felicit

O zi frumoasă începe cu o floare. Viaţa este frumoasă pentru că tu exişti. La mulţi ani!

Floare pură, floare sfântă, azi e ziua ta. Soarele a aflat şi el, luna şi ea! Fericire ţi-au adus, iar mie împlinire, că iubesc o stea divină cu nume de floare! La mulţi ani!

Dintr-o lume plină de flori tu eşti trandafirul meu şi vreau să rămâi mereu. La mulţi ani!

Să ai o zi frumoasă, că o zi de primăvară. Să te bucuri de numele pe care-l porţi, să fii fericită, iubita şi zâmbitoare. La Mulţi Ani!

MESAJE DE FLORII. FELICITĂRI DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS DE FLORII. LA MULŢI ANI DE FLORII. Îţi mulţumesc, de ziua ta, pentru că m-ai iubit cu gingăşia unui ghiocel, pasiunea unui trandafir şi căldură unei flori de câmp. La mulţi ani!

Să primeşti flori de ziua ta. Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare. La mulţiani!

MESAJE de Florii pentru prieteni

Această zi să îţi aducă atât de multe flori încât să te pierzi printre ele şi tot atâtea realizări. La mulţi ani!

Să-ţi fie viaţă un buchet de flori într-o grădina plină de realizări. La mulţi ani de ziua numelui!

Să ai o zi frumoasă. Să te bucuri de numele pe care-l porţi, să fii fericită, iubita şi bucuroasă. La Mulţi Ani!

Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi şi fericire îţi doresc din partea mea. La mulţi ani de ziua numelui!

Astăzi, fiind o zi frumoasă şi ştiind că-i ziua ta,/ În parfumul dimineţii, ţin a te felicita. La mulţi ani de ziua numelui!

MESAJE DE FLORII. FELICITĂRI DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS DE FLORII. LA MULŢI ANI DE FLORII. Fiind o zi de sărbătoare creştinească, nu-mi vine decât să mă gândesc la Dumnezeu şi să-l rog să ocrotească familiile noastre şi pe cei dragi ai noştri, oriunde s-ar afla şi să binecuvânteze vremurile şi lumea în care trăim.

Motoceii sa vă intre în casa cu mult belşug şi spor în toate. Florile să-ţi fie aproape.

Trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieții tale, lasă-i astazi să se împletească într-un buchet al împlinirii. Fie ca florile iubirii să-ți împodobească viața și să-ți vezi împlinite toate dorințele.

Pentru că ești o persoană deosebită, toate florile din lume urează un sincer “La mulți ani” unei alte flori!

MESAJE DE FLORII. FELICITĂRI DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS DE FLORII. LA MULŢI ANI DE FLORII. Îţi doresc că această zi minunată de primăvară să fie urmată de altele mult mai frumoase şi mai deosebite, pline de bogăţie sufletească şi nu numai. La mulţi ani!

Astăzi, fiind o zi frumoasă şi ştiind că-i ziua ta,/ În parfumul dimineţii, ţin a te felicita. La mulţi ani de ziua numelui!

Îţi doresc că această zi minunată să fie urmată de altele mult mai frumoase şi mai deosebite, pline de bogăţie sufletească şi nu numai. La mulţi ani!

(w500) <p>Vremea

Sper că această zi specială să îţi aducă tone de fericire în calea ta. La mulţi ani, de Florii!

Un cer albastru fără nori, În calea ta să fie, Să ai în viaţă numai flori, Noroc şi bucurie. La Mulţi Ani!

MESAJE DE FLORII. FELICITĂRI DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS DE FLORII. LA MULŢI ANI DE FLORII. Zâmbeşte, iubeşte, dăruieşte ... e momentul unui nou început. La Mulţi Ani de Florii

MESAJE DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS-uri DE FLORII. Trimite o urare persoanelor dragi cu nume de floare. LA MULŢI ANI DE FLORII!

MESAJE DE FLORII. SMS-uri de FLORII. Sa ai o zi frumoasa. Sa te bucuri de numele pe care-l porti, sa fii fericita, iubita si bucuroasa. La Multi Ani!

URĂRI DE FLORII. Apropiidu-se o mare zi de sarbatoare, Sf.Maria si ziua numelui tau, primeste din partea mea multe urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor! Dumnezeu sa te calauzeasca in tot ceea ce faci. LA MULTI ANI!

SMS-uri DE FLORII. O zi frumoasa este maine, o zi frumoasa pentru tine. O floare si un sincer La Multi Ani! Sa cresti mare si frumoasa si sa fii si sanatoasa.

MESAJE DE FLORII. CELE MAI FRUMOASE MESAJE DE FLORII, SMS-URI DE FLORII, URĂRI DE FLORII, FELICITĂRI DE FLORII

MESAJE DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS-uri DE FLORII. Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele.

SMS-uri de FLORII. Iti doresc o ora de liniste, o zi de pace, o saptamana de soare, un an de iubire, un veac de sanatate si un mileniu de bani. La Multi Ani!

MESAJE DE FLORII. Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari astfel incat acest nou an sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani!

SMS-uri DE FLORII. Sa ai o zi frumoasa. Sa te bucuri de numele pe care-l porti, sa fii fericita, iubita si bucuroasa. La Multi Ani!

URĂRI DE FLORII. Primeste din partea mea multe urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor! Dumnezeu sa te calauzeasca in tot ceea ce faci. LA MULTI ANI!

MESAJE DE FLORII. O zi frumoasa este maine, o zi frumoasa pentru tine. O floare si un sincer La Multi Ani! Sa cresti mare si frumoasa si sa fii si sanatoasa.

MESAJE DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS-uri DE FLORII.. De FLORII, zi sfanta, sa se rasfranga asupra ta bunatatea si dragostea ce izvorasc dintr-o inima mare si iubitoare.

Onomastica fericita! Ziua numelui sa fie luminoasa si sa se prelungeasca in multe altele aducatoare de bucurii. LA MULTI ANI!

URĂRI DE FLORII. Îţi doresc ca această zi minunată de primăvară să fie urmată de altele mult mai frumoase şi mai deosebite, pline de bogăţie sufletească şi nu numai. La mulţi ani!

Pentru că eşti minunată, toate florile din lume urează "la mulţi ani!" unei alte flori.

MESAJE DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS-uri DE FLORII. Drumul vieţii tale să fie presărat cu flori, ghiocei ca să îţi păstrezi sufletul tânăr şi curat, trandafiri ca să fii veşnic iubită şi margarete pentru a-ţi aminti mereu să zâmbeşti. Eşti cea mai aleasă floare între flori!

MESAJE DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS-uri DE FLORII. De Florii, aș vrea să mă cunun cu tine.
Totul pe lume se schimbă, doar florile se deschid în fiecare primăvară; pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează la mulţi ani!

MESAJE DE FLORII. Această zi să îţi aducă atât de multe flori încât să te pierzi printre ele şi tot atâtea declaraţii de dragoste! Tu eşti singura mea floare de pe pământ!

Fiind o zi de sărbătoare creştinească, nu-mi vine decât să mă gândesc la Dumnezeu şi să-l rog să ocrotească familiile noastre şi pe cei dragi ai noştri, oriunde s-ar afla şi să binecuvânteze vremurile şi lumea în care trăim.

SMS-uri DE FLORII. Aşa cum florile se deschid de cu primăvară, aşa să ţi se deschidă şi ţie viaţa cu oportunităţile ei. La mulţi ani în această zi specială.

Mesaje scurte pentru FLORII

MESAJE DE FLORII. Aceasta zi este dedicată celui mai frumos lucru din lume: florile, minuni ale naturii. La Mulţi Ani!

Există flori în grădina mea, există flori în parc, dar nimic nu este mai frumos decât atunci când buzele noastre se întâlnesc în întuneric! Eşti cea mai frumoasă floare a mea!

Această zi este dedicată celui mai frumos lucru din lume: unei flori. La mulţi ani!

MESAJE DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS-uri DE FLORII. Să primeşti flori de ziua ta, Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sarbatoare. La mulţi ani!

MESAJE DE FLORII. La mulţi ani, sănătate şi fericire! Să ciocnim un păhărel, celebrând un "Floricel".

Eşti cea mai frumoasă floare dintre flori şi te iubesc enorm!

Te iubesc floricel şi îţi doresc un la mulţi ani frumuşel!

SMS-uri DE FLORII. Dintr-o lume plină de flori tu eşti trandafirul meu şi vreau să rămâi mereu. La mulţi ani!

O zi frumoasă începe cu o floare. Viaţa este frumoasă pentru că tu exişti. La mulţi ani!

La muţi ani floricica mea! Să fii întotdeauna la fel de înfloritoare şi minunată!

Florii alese si zile senine, saptamana patimilor sa te tina in leagan de flori si lumina curata Dumnezeiasca... La Multi Ani!

MESAJE de FLORII pentru bărbaţi

- La multi ani, la multa fericire, la multa iubire, la mult noroc si la multe dorinte implinite… toate pentru floarea mea speciala, care esti TU!

- Iubito, astazi am sa te imbrac cu flori si ai sa vezi ca dintre toate cea mai frumoasa esti TU!Imagini flori - narcise albe

MESAJE DE FLORII. - Aceasta zi este dedicata celui mai frumos lucru din lume…unei flori. La multi ani!

- Pentru ca m-ai iubit cu gingasia unui ghiocel, pasiunea unui trandafir si caldura unei flori de camp, iti multumesc de ziua ta. O primavara frumoasa!

- Iti multumesc ca m-ai invatat sa cred in lucrurile marunte, sa ma bucur cu tot sufletul de bogatia culorilor vietii.

MESAJE DE FLORII, SMS-URI DE FLORII, URĂRI DE FLORII. Iti doresc o ora de liniste, o zi de pace, o saptamana de soare, un an de iubire, un veac de sanatate si un mileniu de bani. La Multi Ani!

Mesaje de Florii. Pentru mame și surori

Să primeşti flori de ziua ta, să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare. La mulţi ani!

Această zi este dedicată celui mai frumos lucru din lume: unei flori. La mulţi ani!

FELICITĂRI DE FLORII. Sper că din această zi frumoasă să îți împodobești viața cu cât mai multe flori care să se adune într-o cunună de realizări și de dorințe împlinite. La mulți ani!

Să ai o zi cât mai frumoasă, înseninată de lumina blândă a primăverii și încărcată de parfumul dulce al unu nou început! La mulți ani!

MESAJE DE FLORII. De Florii să se răsfrângă asupra ta toată dragostea cu care primăvara își întâmpină florile, toată veselia care izvorăște din ciripitul păsărilor si toată bunătatea cu care soarele dezmiardă natura. La mulți ani!

Fie ca pe oriunde ai merge, trandafiri să-ţi răsară în cale şi garoafe să-ţi rămână în urmă.


Vei primi flori de ziua ta… Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să-i luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare… La mulţi ani!

Mesaje de florii. Pentru iubite

Drumul vieţii tale să fie presărat cu flori, ca să îţi păstrezi sufletul tânăr şi curat, trandafiri ca să fii veşnic iubită şi margarete pentru a-ţi aminti mereu să zâmbeşti. Eşti cea mai aleasă floare între flori!

Sper ca primăvara să înflorească în viața ta așa cum florile se deschid cu gingășie în sufletul meu atunci când te văd. La mulți ani!

FELICITĂRI DE FLORII. Fără tine lumea ar fi lipsită de sens; florile nu ar fi la fel de înmiresmate iar razele soarelui nu ar fi la fel de blânde. La mulți ani!

Există flori în grădina mea, există flori în parc, dar nimic nu este mai frumos decât atunci când buzele noastre se întâlnesc în întuneric! Eşti cea mai frumoasă floare a mea!

Totul pe lume se schimbă, doar florile se deschid în fiecare primăvară; pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează la mulţi ani!

MESAJE LA MULŢI ANI DE FLORII. Această zi să îţi aducă atât de multe flori încât să te pierzi printre ele şi tot atâtea declaraţii de dragoste! Tu eşti singura mea floare de pe pământ!

Eşti cea mai frumoasă floare dintre flori şi te iubesc enorm!

Fără tine lumea ar fi lipsită de sens; florile nu ar fi la fel de înmiresmate iar razele soarelui nu ar fi la fel de blânde. La mulţi ani!

Îţi mulţumesc că m-ai învăţat să cred în lucrurile mărunte, să mă bucur cu tot sufletul de bogăţia culorilor vieţii.

O zi frumoasă începe cu o floare. Viaţa este frumoasă pentru că tu exişti. La mulţi ani!

FELICITĂRI DE FLORII. Dintr-o lume plină de flori tu eşti trandafirul meu şi vreau să rămâi mereu. La mulţi ani!

Floare pură, floare sfântă, azi e ziua ta. Soarele a aflat şi el, luna şi ea! Fericire ţi-au adus, iar mie împlinire, că iubesc o stea divină cu nume de floare! La mulţi ani!

Pentru cea mai minunată floare din viaţa pământeană, un gând sincer de respect şi de iubire pentru ea şi pentru toate florile parfumate din viaţa noastră. La mulţi ani!

Mesaje de Florii. Pentru tați și frați

Fiind o zi de sărbătoare creştinească, nu-mi vine decât să mă gândesc la Dumnezeu şi să-l rog să ocrotească familiile noastre şi pe cei dragi ai noştri, oriunde s-ar află şi să binecuvânteze vremurile şi lumea în care trăim. Motoceii să va între în casă cu mult belşug şi spor în toate.

Adevărată frumuseţe vine din suflet şi încălzeşte lumea cu bunătatea, onestitatea şi compasiunea ei. Eşti o persoană cu adevărat specială şi îţi urez să ai parte de o zi minunată.

Azi de Florii îţi urez că ani frumoşi să-ţi vină-n cale! Sănătate şi La Mulţi Ani!

FELICITĂRI DE FLORII. De ziua ta frumoasă floare să zâmbeşti, să spui ce vrei, să razi cu gură până la urechi, să iubeşti, să le spui celor dragi că îi iubeşti, să fii fericit şi împlinită. La Mulţi Ani!

De ziua ta, o lume ne desparte, însă te simt aici, chiar dacă eşti departe. La mulţi ani, de la mare depărtare.

MESAJE DE FLORII. Începe prin a te iubi pe ţine însuţi, pentru că atunci când vei avea prea multă iubire în cupa vieţii vei fi dispusă să o împărţi şi celorlaţi şi asta va face fiecare zi mai minunată. La Mulţi Ani!

Învaţă să asculţi florile, să le admiri frumuseţea, dar mai ales învaţă să le protejezi, să le hrăneşti cu dragoste şi bucurie. La Mulţi Ani!

Îţi doresc să trăieşti fiecare clipă a vieţii cu aceeaşi intensitate cu care Primăvară îşi varsă cupa de culori peste întreg pământul. La Mulţi Ani!

Îţi mulţumesc că m-ai învăţat să cred în lucrurile mărunte, să mă bucur cu tot sufletul de bogăţia culorilor vieţii. La Mulţi Ani!

Sărbătoreşte sau pur şi simplu fă-ţi timp numai pentru ţine. Este ziua ta, aşa că bucură-te din plin de ea! La Mulţi Ani!

FELICITĂRI DE FLORII. Să-ţi aducă Dumnezeu o primăvară eternă în suflet! La Mulţi Ani!

Sper că această zi specială să îţi aducă tone de fericire în calea ta. La mulţi ani, de Florii!

Un cer albastru fără nori, În calea ta să fie, Să ai în viaţă numai flori, Noroc şi bucurie. La Mulţi Ani!

Zâmbeşte, iubeşte, dăruieşte ... e momentul unui nou început. La Mulţi Ani de Florii!

MESAJE DE FLORII. Pentru că astăzi este o zi specială pentru ţine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacţii, multă sănătate, şi Dumnezeu să te călăuzească şi să orânduiască totul cum este mai bine pentru ţine! Fie că anii ce se scurg să treacă, precum razele soarelui mângâie o floare ce stă să înflorească!

Drumul vieţii tale să fie presărat cu flori, ghiocei că să îţi păstrezi sufletul tânăr şi curat, trandafiri că să fii veşnic iubita şi margarete pentru a-ţi aminti mereu să zâmbeşti.

Eşti o persoană minunată şi veselă. Faţă ta zâmbitoare şi inima caldă îmi luminează ziua. Sper că de Florii să ai parte de o zi cum eşti tu… minunată!

Mesaje de Florii. Pentru colegi și prieteni

MESAJE DE FLORII. De ziua ce-ţi surâde-n prag, Şi-i porti frumosul nume, Eu îţi doresc tot ce-i mai drag, Şi mai frumos pe lume.

Florii alese şi zile senine, Săptămâna Patimilor să te ţină în leagăn de flori şi în lumina cea curată a lui Dumnezeu.

Gândurile care se îndreaptă spre ţine sunt la fel de minunate precum primele flori ale primăverii. Sper că ziua de Florii să fie la fel de fericită aşa cum îţi doresc să-ţi fie întreagă viaţă.

FELICITĂRI DE FLORII.În drumul tău spre împlinire îmi doresc că această primăvară să fie dirijorul potrivit, să te facă să zâmbeşti mai sincer, să gândeşti mai pur şi să iubeşti cu mai multă dăruire şi pasiune. La Mulţi Ani de Florii!

Pentru că florile înfloresc în fiecare primăvară, Pentru că suntem tineri şi iubim prietenia, În numele ei şi a tot ce-i frumos, Eu îţi doresc fericirea!

Această zi să îţi aducă atât de multe flori încât să te pierzi printre ele şi tot atâţia prieteni care să fie lângă ţine, la greu şi la bine!

MESAJE DE FLORII. De ziua numelui îţi dăruiesc toate florile din lume însoţite de sănătate, fericire, multe bucurii şi belşug! La mulţi ani!

Pentru că florile înfloresc în fiecare primăvară, pentru că suntem tineri şi iubim prietenia, în numele ei şi a tot ce-i frumos, eu îţi doresc fericirea!

La multi ani! În viaţă să te împiedici de un bolovan de noroc, să calci într-o baltă de fericire, să te stropeşti din cap până-n picioare cu iubire şi să fii sanatos!

(w500) <h2><stron

Tradiţii de FLORII. Sărbătoarea romană FLORALIA

Tradiţii de FLORII. În toate bisericile ortodoxe, credincioşii poartă în mâini ramuri de salcie sau mâţişori care au fost sfinţite la slujba de dimineaţă, simbolizându-i pe locuitorii Ierusalimului care l-au primit cu bucurie pe Mântuitor. Începând din seara Duminicii de Florii, intrăm în săptămâna Sfânta a Patimilor care va culmina cu Sfânta zi de Joi, când a avut loc Cina cea de taină, şi cu Vinerea Mare, când a fost răstignit Iisus.

MESAJE DE FLORII. FELICITĂRI DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS DE FLORII. LA MULŢI ANI DE FLORII. Obiceiuri de FLORII. „Floriile“ reprezintă termenul popular al sărbătorii, amintind de o veche serbare romană de la începutul primăverii – „Floralia“. După slujba de dimineaţă de la biserică, ramurile sfinţite şi binecuvântate de salcie sunt aduse acasă şi se ating cu ele copiii, ca să crească mari şi frumoşi. Sunt păstrate la icoane, la porţi, la grinda casei, pe morminte sau puse într-un loc curat, fiind folosite în decursul anului în gospodărie. Alteori, crenguţele de salcie sfinţite se plantează undeva în grădină. Se spune că ele vindecă animalele bolnave sau aduc o recoltă mai bogată. Cele puse la icoană se păstrează tot anul şi se folosesc ca leac împotriva relelor care ar putea lovi casa şi familia.

Tradiţii de FLORII. Tradiții de Tradiţii de FLORII. Ce trebuie să faci în Duminica Floriilor pentru a avea noroc

MESAJE DE FLORII. FELICITĂRI DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS DE FLORII. LA MULŢI ANI DE FLORII. Tradiţii de FLORII.  De Florii işi sărbătoresc ziua onomastică toti cei care la botez, au primit nume de flori.

Tradiţii de FLORII.  Sâmbăta dinaintea Floriilor este dedicată comemorării morţilor. Ziua aceasta este numită şi Moşii de Florii sau Lazărul, obişnuindu-se ca femeile să facă „plăcinte lui Lazăr“ şi să le dea de pomană. La sate, femeile nu torc deloc, pentru ca nu cumva morţii, care aşteaptă la poarta Raiului, să revină pe pământ, să se îmbăieze. Despre Lazăr circulă mai multe legende, fiecare regiune având specificul ei. În una dintre acestea, Lazăr moare după ce a poftit la nişte plăcinte pe care mama lui nu a putut să le facă, pentru că torcea.

MESAJE DE FLORII. FELICITĂRI DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS DE FLORII. LA MULŢI ANI DE FLORII. Obiceiuri de FLORII. La sate, pe vremuri, se practicau de Florii câteva obiceiuri păgâne. La miezul nopţii dinspre Florii, fetele fierbeau apa cu busuioc şi cu fire de la ciucurii unei năframe furate de la înmormântarea unei fete mari. În Duminica de Florii, ele se spălau cu această apă pe cap, aruncând-o apoi la rădăcina unui pom fructifer, sperând că în acest fel să le crească părul frumos şi bogat. În alte locuri, oamenii nu se spală pe cap în această zi tocmai ca să nu încărunţească la fel ca pomii în floare. Se crede că cel care înghite trei mâţişori întregi in ziua de Florii nu va suferi tot anul de dureri de gât. Tot la sate exista credinţa potrivit căreia dacă aprinzi mâţişori şi afumi casa cu ei când este furtună, căminul va fi ferit de fulgere. În ziua de Florii nu se lucrează, iar în toate casele de la sate se coc pâini din făină de grâu împletite şi ornate cu cruci, care se dau de pomană la săraci.

MESAJE DE FLORII. FELICITĂRI DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS DE FLORII. LA MULŢI ANI DE FLORII. SALCIE SFIINŢITĂ de FLORII. Tradiţii de FLORII. În unele sate din Ialomiţa se mai păstrează încă obiceiul de a colinda de Tradiţii de FLORII. În Sâmbăta Floriilor copiii colindă cu crenguţe de salcie sfinţite la biserică de preotul satului, apoi merg la fiecare casă, cântă şi urează de bine şi sănătate. Glasuri curate de copii povestesc peste vremuri despre Iisus. Cel primit cu slavă şi ramuri de măslin şi finic în Ierusalim de aceleaşi mulţimi care peste o săptămână aveau să-l răstignească.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?