Mesaje de Florii 2018. Cele mai frumoase urări de Florii 2018

Mesaje de Florii 2018
Mesaje de Florii 2018

Mesaje de Florii 2018. În România, cele mai populare sunt numele de Viorel, Florian, Florin, Florea şi Florentin, în timp ce pentru fete Florentina, Florica, Florina şi Violeta. Mesaje de Florii 2018. Duminica Floriilor reprezintă intrarea Mântuitorului Iisus Hristos în Ierusalim, unica dată când Fiul lui Dumnezeu a acceptat să fie aclamat drept Împărat. Sărbătoarea de Florii are o mare însemnătate religioasă pentru toţi credincioşii, dar de-a lungul timpului i s-au adăugat şi numeroase superstiţii populare. Legenda mai spune că, în timpurile în care Iisus era răstignit pe cruce, Maica Domnului, plângând, şi-a pus opinci de fier, a luat un toiag de oţel şi a plecat să-şi găsească fiul. Pe drum, a ajuns la o apă şi a rugat o salcie să-i facă punte. Pentru aceasta, a binecuvântat-o să nu poată fi făcuţi cărbuni din lemnul ei şi să fie dusă în fiecare an la biserică de Florii. De aceea, în această zi oamenii duc la biserică flori şi ramuri de salcie, pentru a fi sfinţite.

Mesaje de Florii 2018. Îţi doresc ca această zi minunată de primăvară să fie urmată de altele mult mai frumoase şi mai deosebite, pline de bogăţie sufletească şi nu numai. La mulţi ani!

Mesaje de Florii 2018. În acest ani, creştinii ortodocşi sărbătoresc FLORIILE duminică, 5 aprilie. Mai jos găsiţi cele mai amuzante şi originale mesaje de Florii.

Mesaje de Florii 2018. Pentru că eşti minunată, toate florile din lume urează "la mulţi ani!" unei alte flori

Mesaje de Florii 2018. Drumul vieţii tale să fie presărat cu flori, ghiocei ca să îţi păstrezi sufletul tânăr şi curat, trandafiri ca să fii veşnic iubită şi margarete pentru a-ţi aminti mereu să zâmbeşti. Eşti cea mai aleasă floare între flori!

Mesaje de Florii 2018. De Florii, aș vrea să mă cunun cu tine.

Citește și

Mesaje şi felicitări de Florii 2018. Iată cele mai frumoase urări de Florii: La mulţi ani de Florii!

Mesaje de Florii 2018. Totul pe lume se schimbă, doar florile se deschid în fiecare primăvară; pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează la mulţi ani!

Mesaje de Florii 2018. Această zi să îţi aducă atât de multe flori încât să te pierzi printre ele şi tot atâtea declaraţii de dragoste! Tu eşti singura mea floare de pe pământ!

Mesaje de Florii 2018 Fiind o zi de sărbătoare creştinească, nu-mi vine decât să mă gândesc la Dumnezeu şi să-l rog să ocrotească familiile noastre şi pe cei dragi ai noştri, oriunde s-ar afla şi să binecuvânteze vremurile şi lumea în care trăim.

Mesaje de Florii 2018. Aşa cum florile se deschid de cu primăvară, aşa să ţi se deschidă şi ţie viaţa cu oportunităţile ei. La mulţi ani în această zi specială.

Mesaje de Florii 2018. Mesaje scurte pentru SMS

Mesaje de Florii 2018. Aceasta zi este dedicată celui mai frumos lucru din lume: florile, minuni ale naturii. La Mulţi Ani!

Mesaje de Florii 2018. Există flori în grădina mea, există flori în parc, dar nimic nu este mai frumos decât atunci când buzele noastre se întâlnesc în întuneric! Eşti cea mai frumoasă floare a mea!

Mesaje de Florii 2018. Această zi este dedicată celui mai frumos lucru din lume: unei flori. La mulţi ani!

Mesaje de Florii 2018. Să primeşti flori de ziua ta, Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sarbatoare. La mulţi ani!

Floriile. Duminica Floriilor. De ce duc oamenii tocmai salcie la biserică, de Florii

Mesaje de Florii 2018. La mulţi ani, sănătate şi fericire! Să ciocnim un păhărel, celebrând un "Floricel".

Mesaje de Florii 2018. Eşti cea mai frumoasă floare dintre flori şi te iubesc enorm!

Mesaje de Florii 2018. Te iubesc floricel şi îţi doresc un la mulţi ani frumuşel!

Mesaje de Florii 2018. Dintr-o lume plină de flori tu eşti trandafirul meu şi vreau să rămâi mereu. La mulţi ani!

Mesaje de Florii 2018. O zi frumoasă începe cu o floare. Viaţa este frumoasă pentru că tu exişti. La mulţi ani!

Mesaje de Florii 2018. La muţi ani floricica mea! Să fii întotdeauna la fel de înfloritoare şi minunată!

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?