MESAJE DE ANUL NOU: 15 mesaje frumoase pe care să le trimiţi de Revelion

Mesaje de Anul NOU
FOTO EXPLICATIE: Mesaje de Anul NOU

MESAJE DE ANUL NOU. Mai mult ca oricând, de sărbători vrei să trimiţi şi să primeşti mesaje reuşite, interesante, călduroase şi cât se poate de originale. Iată câteva idei foarte interesante.MESAJE DE ANUL NOU. Iată 15 mesaje de Revelion care garantează surâsul şi buna dispoziţie pentru tine, dar mai ales pentru destinatarul mesajelor tale!

MESAJE DE ANUL NOU pentru părinţi şi bunici

Tată bun, mamă iubită, Azi e ziua potrivită, Să vă spun ce vă doresc, Să v-arăt cât vă iubesc. Vă doresc întâi de toate, Un an nou cu sănătate, Voie bună, trai uşor, Bucurie şi mult spor. La mulţi ani!

Dragii mei, pentu toate momentele frumoase care au fost şi care urmează să vină, în pragul noului an vă mulţumesc şi îmi reînnoiesc legătura de suflet cu voi. La mulţi ani!

MESAJE DE ANUL NOU pentru rude şi cunoştinţe

Ultima zi din an este întâlnirea între moarte şi viaţă. Omorâm amărăciunile şi clipele urâte şi reînviem iubirea şi înţelepciunea. Un An Nou Fericit!

Anul Nou să vă aducă sănătate, pace în suflet, linişte şi dragoste în familie. La Mulţi Ani!

Vă doresc din suflet un sfârşit de an îmbelşugat şi plin de bucurii! La mulţi ani!

MESAJE DE ANUL NOU pentru prieteni

Chiar dacă ţi se par aceleaşi urări în fiecare an, sunt făcute cu sinceritate şi apreciere. Aşadar, îţi doresc prietene drag sănătate, bani, iubire şi linişte. La Mulţi Ani şi un An Nou Fericit!!

Cu speranţa că anul nou 2015 va fi mai bun decât bătrânul 2014, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un An Nou Fericit!

Previziuni meteo pentru revelionul 2015: se anunţă o ploaie puternică cu îmbrăţişări şi urări de bine! Te sfătuim să închizi umbrela şi să deschizi inima. La Mulţi Ani şi un An Nou Fericit!

A mai trecut un an… Să-ţi aminteşti cu plăcere de împliniri, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu încredere pentru tot ce nu ai reuşit… încă! Fii mândru/ă că ai rămas acelaşi suflet bun.

Treci peste tot ce-a fost, crede în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu multe reţete ale succesului, tu alege doar ce ţi se potriveşte şi porneşte la drum cu încredere în 2015! La mulţi ani!

Ştiu că a fost un an uneori greu dar acum că se apropie de sfârşit, trebuie să-ţi multumesc pentru că ai fost alături de mine. Îţi trimit sigilată toată prietenia mea şi cele mai bune urări de anul nou. La Mulţi Ani!

Fie ca anul 2015 să îţi aducă realizări pe toate planurile: dragoste, prietenie, momente haioase, sănătate şi neapărat o mărire de salariu!

Noul an se întinde înaintea ta ca un volum nescris cu 366 de pagini goale. Te rog să le scrii doar cu dragoste, împliniri şi zâmbete pentru ca la sfârşit să ai în faţa ta un best seller! La mulţi ani!

Dacă toată lumea îţi doreşte ca această zi să fie una minunată, eu îţi urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii şi linişte astfel încât anii care vin să-ţi umple sufletul de mulţumire! La multi ani 2015!

Atenţieeeeeeeeee  vine direct către tine un uragan de sănătate, zâmbete, dragoste, linişte cu urarea ca anul 2015 să-ţi aducă doar uragane din astea! La mulţi ani!

Mesajele pentru iubit/iubită le-am lăsat de-o parte pentru că, sper eu, jumătatea ta este lângă tine de Anul Nou.

Alte subiecte pe Realitatea.netAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?