Mesaj dur pentru Toader din Parlamentul European: ,,Ești călăul unui popor întreg''

 
Tudorel Toader
Tudorel Toader
Tudorel Toader

Europarlamentarul Monica Macovei are un mesaj dur pentru Tudorel Toader. ,,Când ajungi să faci legi pentru o persoană sau pentru un grup de infractori, răstorni democrația, justiția și dreptatea, aduci haos, ilegalități și nedreptate. Nu ești doar călăul justiției și al legii egale pentru toți. Ești călăul unui popor întreg'', scrie Macovei pe Facebook.Redă integral postarea Monicăi Macovei:

,, Cele două proiecte de OUG elaborate de Ministerul lui Toader, publicate de presă, prevăd: 

1. reducerea termenelor de prescripție, care va face ca și anchete în curs să se închidă pentru că au ieșit din perioada în care faptele puteau fi anchetate și condamnate. Cu dedicație pentru Dragnea și gașca de corupți. 
2. toți cei condamnați de complete de 5 judecători de la Înalta Curte pot contesta condamnările, chiar dacă a trecut termenul legal de depunere acontestației, contrar chiar deciziei CCR. Dragnea va putea scăpa până și de condamnarea definitivă din 2016 în dosarul Referendumului.

Când ajungi să faci legi pentru o persoană sau pentru un grup de infractori, răstorni democrația, justiția și dreptatea, aduci haos, ilegalități și nedreptate. Nu ești doar călăul justiției și al legii egale pentru toți. Ești călăul unui popor întreg'', scrie Macovei pe Facebook.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
vlad
26 Mar 16:56
Macovei, mai ai putin si ajungi iar la tuica, cine mai inmoaie stampila pe tine? 12 aniau facut maturile puse de tine pe functii ce au vrut in tara asta, e timpul sa va carati cat mai departe de ea.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?