Mesaj dur pentru Carmen Dan: "Să meargă la o școală, MAI e prea mult pentru ea!"

 

Dumitru Coarnă, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual, o critică pe Carmen Da, pentru că, după atacul cu sabie asupra unui ofițer SAS, ministrul de Interne a readus în discuție ideea pachetului legislativ privind întărirea autorității polițistului, anunță Digi24.Speța pe care o discutăm nu are nicio legătură cu reglementarea. Doamna Carmen Dan se agață de niște subiecte total fără să gândească, nu vorbim de o reglementare. Pachetul doamnei Dan este un mare fiasco. Aici problema de fond e din aplicare,” a spus Dumitru Coarnă.

Referindu-se la ce ar trebui să facă șefa de lnterne după atacul de la Rădăuți, liderul de sindicat a spus că ministrul de resort „ar trebui să meargă la Ministerul Justiției pe reglementare infracțiuni de ultraj, dar le e teamă să meargă acolo. A venit cu o prostie de un pachet juridic care nu are nicio legătură. Vorbim de statutul polițistului, în acel pachet nici nu e inclus statutul polițistului.”

Ei dublează reglementările, s-au dus în Parlament, s-au făcut de râs. Vii cu reglementări la dublu? (....) Carmen Dan să meargă la o școală, MAI e prea mult pentru dumneaei”, a declarat președintele SNPPC pentru Digi24..

 

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?