Mesaj către Johannis: Poți să dormi liniștit, nu mai ai nimic de făcut!

 

"Domnule preşedinte, poţi să dormi liniştit, nu mai ai nimic de făcut !" Este mesajil pe care i-l transmite Traian Băsescu lui Klaus Iohannnis. Băsescu invocă și două variante, ambele perdante, în opinia sa, pe care le mai are la îndemână succesorul său la conducerea țării.

"Prima variantă : să respecte decizia CCR şi să o revoce pe Laura Codruţa Koveşi (LCK) ceea ce îl va pune într-o situaţie extrem de dificilă faţă de propriul electorat;

A doua variantă : să nu respecte decizia CCR şi să nu o revoce pe LKC, ceea ce îl descalifică pentru funcţia de preşedinte şi îl pune în faţa unei suspendări." a scris Traian Băsescu. El indică și momentele importante de noncombat care au făcut să se ajungă în situația de azi.  

"Preşedintele nu a schiţat nici un gest, la desemnarea premierului Grindeanu ; 
Preşedintele nu a schiţat nici un gest la numirea premierului Tudose ;
Preşedintele nu a schiţat nici un gest la numirea premierului Dăncilă ."

(...,) Singura soluţie pentru a mai salva ceva, pentru a nu reveni al epoca Iliescu-Năstase, este un referendum cu câteva întrebări bine gândite şi bine explicate românilor
Altfel, somn uşor Domnule Preşedinte !  Poţi să dormi liniştit, nu mai ai nimic de făcut." își încheie mesajil Traian Băsescu.  

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?