Merkel: Ariel Sharon a fost un patriot

 
Merkel: Ariel Sharon a fost un patriot
Merkel: Ariel Sharon a fost un patriot

Cancelarul german Angela Merkel deplânge moartea lui Ariel Sharon, apreciind că fostul premier israelian a fost un patriot care "a făcut un mare serviciu ţării sale", a anunţat purtătorul de cuvânt al lui Merkel, Steffen Seibert, citat de postul german de radio Deutsche Welle, în pagina electronică.

"Ariel Sharon a fost un patriot al Israelului şi a făcut un mare serviciu ţării sale", a declarat cancelarul german, potrivit lui Seibert.

În opinia lui Merkel, Sharon, "prin deciziile sale curajoase, a încercat să retragă coloniştii israelieni din Fâşia Gaza, a făcut un pas istoric către o înţelegere cu palestinienii şi o soluţie cu două state".


Cancelarul german Angela Merkel "deplânge moartea (lui Ariel Sharon) alături de poporul israelian", a adăugat acest purtător de cuvânt.

Ariel Sharon a decedat sâmbătă, la vârsta de 85 de ani. Starea de sănătate a lui Ariel Sharon continuase să se deterioreze în ultimele zile, fiind critică. Ariel Sharon, aflat în comă după un atac cerebral suferit pe 4 ianuarie 2006, era în stare foarte gravă din 1 ianuarie 2014.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
2 -4
Mamaie Delafetesti
12 Jan 09:38
A fost un k.k.t cu ochi. Un djidow borat. Un criminal in serie.
Răspunde
4 -2
PALESTINA E PATRIA EVREILOR,FOSTA IUDEEA,INAINTE DE CUCERIREA ROMANA
12 Jan 08:58
Pentru a observa diferenta uriasa de gandire dintre un om civilizat si un sarman retardat...nu trebuie decat sa urmarim declaratiile oamenilor politici din Europa[necredincioasa!] si din intreaga lume civilizata...in antiteza cu impostorii venetici arabi,asa zisi palestinieni,care si-au schimbat numele precum tiganii din ROMania,pentru a se creia confuzie in scafarlia cre[s]tinilor de pretutindeni cu fosta provincie romana Palestina,patria evreilor.
Răspunde
3 -4
12 Jan 00:26
Si Hitler a fost un patriot....
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?