Mercur în Scorpion și Uranus în Taur sunt în opoziție. Zodiile care își dau viața peste cap

 
Mercur în Scorpion și Uranus în Taur sunt în opoziție. Zodiile care își dau viața peste cap
Mercur în Scorpion și Uranus în Taur sunt în opoziție. Zodiile care își dau viața peste cap

Mercur pătrunde în Scorpion, unde va staționa timp de nouă săptămâni.

Este o perioadă de intense schimbări în aria comunicării, care va marca profund semnele zodiacale. În vreme ce unele zodii vor avea parte de o îmbunătățire a relațiilor, datorită elocvenței și expresivității lor, altele vor întâmpina blocaje în comunicare, însoțite de sentimente negative și de senzația de izolare și neputință de a depăși granițele din interiorul unor legături.

În plus, prezența lui Uranus în Taur va da stabilitate în relații zodiilor favorizate, dar semnele influențate negativ vor experimenta dezechilibre emoționale și sentimente de abandon.


Berbecul ține discursuri convingătoare

Pentru Berbec va urma o perioadă în care trebuie să-și folosească abilitățile de bun comunicator. Va fi invitat la cursuri și conferințe, unde va avea o prestație foarte bună, iar discursurile sale motivaționale vor fi aplaudate. Cuvintele bine alese ale Berbecului vor inspira oamenii, iar acest succes de relaționare va fi vizibil și în relația cu partenerul.

Taurul este răscolit de influențele uraniene

Pentru Taur urmează o perioadă dificilă, în care Uranus îi va pune la încercare răbdarea. Nimic nu pare să se lege în ceea ce face, este neîndemânatic și împiedicat în vorbire. Va atrage asupra sa critici din partea colegilor, singura consolare venind din sprijinul familiei.

Citește continuarea aici.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?