Membrii PD-L au primit indicaţii cu privire la voturile de care avea nevoie Elena Băsescu

 
Foto: NewsIn
Foto: NewsIn
Un nou scandal legat de modul în care partidele s-au mobilizat în ziua alegerilor. Mai exact, în Gorj, unde o televiziune locală a filmat indicaţiile pe care membrii PD-L le-au primit în legătură cu voturile de care avea nevoie Elena Băsescu.

Strategiile scrise pe o tablă dintr-un sediu al PD-L au fost filmate imediat după alegeri, de către jurnaliştii de la RTV Gorj.

Potrivit celor scrise pe tablă, liderii locali ai PD-L trebuiau să se asigure că Elena Băsescu primeşte zece voturi în fiecare secţie.

Preşedintele interimar al PD-L Gorj, Cosmin Popescu, a declarat, la Realitatea TV, în cadrul emisiunii "Da sau Nu", că notiţele de pe tablă au fost scrise de Ionel Manţog, şeful de campanie al partidului. Popescu spune că indicaţiile se referă, de fapt, la probleme de organizare.

"Şeful de campanie a scris, iar tabla a stat acolo zile întregi. Dacă avea ceva de ascuns nu era pe tablă. Este o problemă de organizare. Dacă era o strategie, nu o ţineam la vedere, mai ales că la sediu au fost mulţi jurnalişti", a precizat Cosmin Popescu.

În Gorj, Elena Băsescu a obţinut puţin peste 4% din voturile alegătorilor. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?