Meleşcanu:"Nu s-a luat încă o decizie pe mutarea Ambasadei la Ierusalim". Postarea, ștearsă ulterior

 
Meleşcanu: Nu s-a luat ]ncă o decizie pe mutarea Ambasadei la Ierusalim". Postarea, ștearsă ulterior

Ministrul Afacerilor Ecterne, Teodor Meleşcanu, a precizat, joi, pe Facebook, că nu s-a luat încă nicio decizie privind mutarea Ambasadei Romaniei în Israel de la Tel Aviv la Ierusalim. Ulterior, postarea a fost ștearsă.

Mai mult, spune Meleşcanu, analiza privind aceasta mutarea este inca in lucru.

"Precizez ca nu s-a luat inca o decizie cu privire la mutarea Ambasadei Romaniei din Tel Aviv in Ierusalim. Ministerul Afacerilor Externe lucreaza la o analiza care va contine argumente pro si contra pe aceasta tema si o va prezenta decidentilor politici (Parlament, Presedinte si Guvern)", a transmis Teodor Melescanu, joi, pe Facebook, preluat de ziare.com.

Ulterior, postarea a fost ștearsă.

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Lăsati-o moart,asteptai sa decida RFG,bre ,nu SUA,caAmerica ne vinde doar rachete !
30 Mar 05:57
Dl de la ora 2,40.se scrie Hasta la vista,daca vreti sa spuneti ca o decizie politică luată cu intarziere,poate fi or fără folos or nocivă.Daca nu ai dat o mână unui prieten degeaba te scuzi ca te doar buricul degetului mic da la mna stângă.Ceausescu a deschis drumul spre Israel si RFG,pentru ca nu er batân,sau că era independent si stia ce face ?
Răspunde
0 0
cotoi
29 Mar 06:35
Nenicule , ai albit degeaba ar fi cazul sa te retragi .
Răspunde
0 0
recomandare
29 Mar 02:40
BUNICUȚULE, ªce zici, nu "vii cătă casă" ? Referire la verb nu adjectiv. Nu te-ai săturat din 1950 să toot faci asta ? Tă le muţi, le dăzmuţi ... Hai că-i nevoie p'acilea dă iesperienţa matale. Ǎia p'în Jorjia, Azerbaijan, Iran, Turkmenistan, Uzbekistan şi Kazakhstan s-or fi plictisit să vă to' dea plăcinta aia dă cal. Da şi voi, nesătui la masă. Auzi, hai si cu banii din Alger că ăştia vor să mai facă un împrumut pă următorii 30 die ai, mai trabă pântru una, alta. Astana la vista baby.®
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?