Meleșcanu dezvăluie care vor fi propunerile pentru patru ministere din viitorul guvern PSD-ALDE

 

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, a afirmat vineri că, "în principiu", îşi va continua mandatul, precizând că actualii miniştri ai ALDE ar urma să fie propuşi în noul guvern pe aceleaşi posturi pe care le-au avut în Cabinetul Grindeanu. 

Prezent, vineri, la un forum de diplomaţie publică organizat de UBB la Cluj-Napoca, Teodor Meleşcanu a afirmat, ca răspuns la întrebările presei, că miniştrii ALDE urmează să fie propuşi pe aceleaşi posturi pe care le-au avut în Guvernul condus de Sorin Grindeanu, potrivit ALDE. 

"Nu m-am dat niciodată înlături când a fost nevoie să îmi servesc ţara. Sunt de profesie diplomat, am fost reconvertit în om politic, aşa că sunt un fel de hibrid foarte potrivit pentru activitatea de ministru de Externe care este şi politică şi profesională. În mod normal voi continua, miniştrii ALDE urmează să fie propuşi pe aceleaşi posturi pe care le-au avut. Într-un guvern de coaliţie au loc şi negocieri, e foarte posibil să fie şi un prim-ministru care să îşi dorească să facă anumite numiri, de aceea nu pot să fiu categoric. În principiu, voi continua mandatul", a spus Meleşcanu, citat de Agerpres.

Astfel, potrivit afirmațiilor lui Teodor Meleșcanu, ALDE ar urma să propună următoarele nume pentru următoarele ministere: 

Viorel Ilie - Ministerul pentru Relația cu Parlamentul

Toma Petcu - Ministerul Energiei

Teodor Meleșcanu - Ministerul Afacerilor Externe

Grațiela Gavrilescu - Ministerul MediuluiAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?