Meleșcanu anunță că a terminat analiza privind mutarea ambasadei la Ierusalim

 

Ministrul de Externe Teodor Meleșcanu a anunțat vineri că a terminat analiza privind mutarea ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim și a trimis-o spre premierul Dăncilă, urmând ca aceasta să fie trimisă spre președinte și spre liderii Parlamentului."(Analiza - n.r.) fost transmisă la nivelul primului-ministru și urmează după aceea, dacă sunt observații, să vedem, să fie distribuită de către Guvern la Președinție și la președinții celor două Camere. Noi am încheiat, Ministerul a încheiat (analiza - n.r.)", a declarat Teodor Meleșcanu.

Întrebat dacă din analiza Ministerului de Externe reiese că este oportună mutarea ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim, ministrul a spus: "Din analizele noastre, am pus și elemente care sunt de interes și lucruri care pot să aibă un efect negativ. Nu luăm noi o decizie. Scopul acestei analize a fost de a prezenta decidenților politici toate argumentele și pro, și contra, astfel încât fiecare să aibă cunoștință de ele și să avem o poziție coerentă, coordonată".Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?