Meghan, interviu şocant! Întrebarea indecentă a lăsat-o fără cuvinte. Nu se putea ceva mai jenant!

 
Meghan, interviu şocant! Întrebarea indecentă a lăsat-o fără cuvinte. Nu se putea ceva mai jenant!
Meghan, interviu şocant! Întrebarea indecentă a lăsat-o fără cuvinte. Nu se putea ceva mai jenant!
Meghan, interviu şocant! Întrebarea indecentă a lăsat-o fără cuvinte. Nu se putea ceva mai jenant! Meghan, interviu şocant! Întrebarea indecentă a lăsat-o fără cuvinte. Nu se putea ceva mai jenant! Meghan, interviu şocant! Întrebarea indecentă a lăsat-o fără cuvinte. Nu se putea ceva mai jenant!

Meghan Markle a acordat, de-a lungul carierei de actriţă, mai multe interviuri. Şi totuşi, în 2013, la acea vreme actriţă în serialul "Suites", cea care este acum soţia Prinţului Harry a trecut printr-un moment cel puţin neobişnuit în timpul unui interviu, când gazda emisiunii i-a pus cea mai indecentă întrebare cu putinţă!

A acordat interviuri pe bandă rulantă, însă cu siguranţă acesta va rămâne în istorie din cauza întrebărilor intime care i-au fost puse. S-a întâmplat în august 2013. La acea vreme, Meghan deja juca rolul lui Rachel Zane, în serialul "Suits", iar cel care a şocat-o cu întrebările intime este Craig Ferguson.

În timpul interviului, Craig a strecurat complimente pe bandă rulantă. La un moment dat, însă, discuţia s-a oprit asupra originilor lui Meghan. Jurnalistul s-a arătat umit când aceasta i-a spus că s-a născut în Los Angeles. "Da, chiar m-am născut şi am crescut în L.A. Sunt reală! Uite, ciupeşte-mă şi convinge-te!", i-a spus Meghan. În secunda următoare, Craig s-a întins spre ea şi a apucat-o uşor de piele. De aici, interviul a luat o turnură neaşteptată!


"Ce corp ciudat ai, fără pic de păr! Eşti cumva delfin?", i-a spus acesta.

"Nu e uşor să fii o doamnă...", i-a replicat Meghan, uşor amuzată, dar vizibil încurcată de gestul şi întrebarea jurnalistului.

"N-ai pic de păr pe tine! Cumva practici înotul de performanţă?", a continuat Craig.

"Nu, nici vorbă! Dar, dacă înotam, cu siguranţă prindeam ceva viteză!", i-a întors-o Meghan.

După ce a fost postat pe reţelele de socializare, unde s-a viralizat, interviul a iscat valuri de critici. Marea majoritate a comentariilor susţineau ideea că jurnalistul a fost extrem de indecent. "Aluziile sexuale sunt extrem de deranjante", au spus internauţii, care au taxat în termeni duri prestaţia lui Craig. "Tipul e extrem de ciudat", au mai spus aceştia.

Doi ani, femeia a crezut că are câine. ŞOC URIAŞ când a aflat ce bestie crescuse, de fapt, în casă

Doi ani, femeia a crezut că are câine. ŞOC URIAŞ când a aflat ce bestie crescuse, de fapt, în casă

Nici prin gând nu i-a trecut acestei femei că animalul pe care-l crescuse de mic nu era un câine, cum crezuse timp de doi ani de zile, ci o bestie! A avut parte de un şoc uriaş când a aflat ce era animalul pe care-l lăsase chiar să doarmă cu ea! Citește-i povestea AICI.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?