Medici fără asigurări de sănătate. Caz halucinant la Spitalul de Arsuri din Capitală

Situaţie halucinantă la Spitalul de Arsuri din Capitală! Medicul Camelia Roiu acuză că, recent, a descoperit că nu i-au fost plătite asigurările la Casa de Sănătate şi Casa de Pensii.,,Din declarațiile actualei direcţiuni, am înțeles că acești bani au fost folosiți pentru plata furnizorilor. Mă întreb cum e posibil ca, acum o lună, spitalul să figureze cu datorii pe site-ul ANAF, iar acum nu mai apare deloc. Poate pentru că statul hoț și impotent s-a hotărât să șteargă iarăși urmele marilor datornici. Şi mă mai întreb cum o să fie, în eventualitatea în care o să ajung pe o targă, într-un spital. O să mă lase acolo, pentru că nu sunt asigurată, deși mie mi s-au oprit banii din salariu", a atras atenţia medicul Camelia Roiu. 

Vasile Barbu, președintele asociației de pacienți, a declarat prin telefon la Realitatea TV, că situația spitalului este critică, deoarece sunt înregistrate datorii uriașe.

"Spitalul are datorii de 8 milioane de lei. Datoriile sunt din ce în ce mai mari, pentru că veniturile sunt tot mai mici. E nevoie de un management acolo pentru că și pacienții vor avea de suferit. Mai sunt și alte spitale în această situație.", a spus Vasile Barbu, președintele asociației de pacienți, prin telefon la Realitatea TV.

 


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?