Medic român din Germania, despre proteste: "Vă spun că nu mergem în direcția bună în România"

Medic român din Germania, despre proteste: "Vă spun că nu mergem în direcția bună în România"
Medic român din Germania, despre proteste: "Vă spun că nu mergem în direcția bună în România"

George Crivac, un medic român care, în urmă cu șapte ani, a urmat calea migrației stabilindu-se în Germania, a postat, sâmbătă seară, pe Facebook, un mesaj referitor la modul în care percepe el motivele care i-au scos pe români să demonstreze în stradă.”Mă uit la TV la populația din stradă. Sunt la 90 km sud de Stuttgart. Sigur că deși suntem oarecum departe, suntem permanent cu gândul la familiile noastre din țară. În 45 min intru în garda de noapte, ar fi greu să ies în stradă astă seară. Mă gândesc la un motiv pe care l-aș avea ca să ies în stradă iar ca medic: mă gândesc la situația dezastruoasă din spitalele din țară.

Mă gândesc cu groază la Spitalul Județean din Pitești, spital care este cel mai aproape de familia mea din țară, în caz de nevoie. Medici care încearcă din răsputeri să nu fenteze medicina în țară. Toată clasa politică este vinovată de ceea ce se întâmplă în sistemul sanitar românesc. Al doilea capitol ar fi cadrul legislativ.

Nu sunt jurist, am încercat să mă informez cât de cât după posibilitățile mele. Sigur că este nevoie de legi sănătoase și independente care au un singur scop: slujba adevărului, nu sclavul hoților. Cred că fiecare dintre noi ar trebui să se gândească ce are în acest moment și ce are de pierdut sau ce își dorește pt el și copiii lui. Iar apoi să iasă în stradă sau nu.

Sunt persoane sus acolo pe care e de ajuns să le văd la tv să știu că sunt niște mincinoși notorii, niște perverși care au impresia că se învârt în lumea proștilor.De 7 ani vin cu mașina în țară. De 7 ani merg pe aceleași drumuri fără autostrăzi după ce trec granița în țară. În acest timp Germania a lărgit Stuttgart-München la 3-4 benzi pe sens.

Să nu-mi spună mie cineva că în România se întâmplă lucruri bune, pt că eu am termen de comparație. Sunt un patriot, nu sunt un naționalist! Dacă am plecat din țară nu sunt naționalist! Vă spun că nu mergem în direcția bună în România, indiferent cine a fost la putere...”, a scris pe pagină să de Facebook medicul român stabilit în Germania, conform bzv.ro.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?