Mătuşa băiatului: Copilul mi-a spus că a fost bătut de Traian Băsescu

 
Mătuşa copilului care se prespune că a fost lovit de Traian Băsescu spune că acesta i-a povestit după mitingul din 2004 ce s-a întâmplat.

"Imediat după miting, copilul mi-a spus ce s-a întâmplat. Nu am depus plângere, pentru că nu am crezut că este adevărat. Copilul s-a urcat pe scenă, dar a fost dat jos de Traian Băsescu.  Când copilul dorea să îşi ceară scuze a fost lovit de preşedinte. Din câte îmi amintesc, pe scenă erau Patriciu, Anastase şi Tăriceanu", a spus mătuşa copilului, Cecilia Gheorghe,  care a mărturisit că în 2004 nu l-a luat în serios, "deoarece era un copil de zece ani şi pur şi simplu era o copilărie din partea lui".

"Ceea ce eu am văzut este adevărat că domnul Traian Băsescu l-a lovit pe Bogdan", a mai spus mătuşa care şi-a amintit că şi în urmă cu doi-trei ani băiatul a mai vorbit despre incident.

Femeia a spus că la vremea respectivă nu a depus o plângere la poliţie, deoarece nu avea nicio dovadă. "Sora mea este foarte speriată; au aflat numărul ei de telefon şi a fost ameninţată", a mai spus mătuşa care acum are o singură cerinţă: "Aştept ca Traian Băsescu să îşi ceară scuze".

Invitată la Realitatea Tv, Cecilia Gheorghe a declarat că în timpul mitingului copilul a urcat pe sceană unde a strigat "Să iasă Năstase şi Iliescu", iar când a vrut să se întoarcă să îşi ceară scuze Traian Băsescu l-a lovit. Cecilia Gheorghe s-a declarat revoltată de apariţia imaginilor în presă şi a dezvăluit că din informaţiile primite de la unii jurnalişti se mai caută şi alte casete pe care va cere media să nu le mai facă publice. Ea a spus că nu vrea să apară în public cu acest prilej, dar că a făcut-o deoarece nepostul său a fost făcut "handicapat".

Galerie video

Mătuşa copilului: Dacă ştiam de atunci, depuneam o plângere
Mătuşa copilului: Dacă ştiam de atunci, depuneam o plângere / FOTO: webtv
Cecilia Gheorghe: Mai sunt şi alte casete şi e posibil să apară
Cecilia Gheorghe: Mai sunt şi alte casete şi e posibil să apară / FOTO: webtv

Subiecte pe aceeași temă



Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?