Materialul-minune din care vor fi confecţionate prezervativele. Este mai subţire decât un fir de păr

 

Prezervativul afectează senzaţiile pe care le avem atunci când facem sex. Acest lucru nu este o noutate, fie că vorbim de cazul femeilor sau cel al bărbaţilor.

O echipă de cercetători australieni vine în ajutorul nostru cu nou produs, pentru a ne oferi posibilitatea de a experimenta plăceri nemaintâlnite.

Este vorba de un prezervativ fabricat din latex şi fibre de spinifex longifolius, o plantă asemănătoare ierbii pe care o avem cu toţii în curte. Acest material, susţin creatorii săi, este extrem de subţire, dar şi mult mai rezistent decât cel folosit în mod normal la producerea prezervativelor.

"Am testat deja formula noului latex în cadrul unei linii de producţie de prezervative în SUA. S-a dovedit că acestea erau mai rezistente cu 20% faţă de brandurile similare întâlnite în comerţ. De asemenea, materialul pe care l-am creat permite prezervativelor să îşi mărească volumul cu 40% mai mult decât oricare alt produs vândut până acum", a declarat profesorul Darren Martin.

Mai multe pe descopera.ro.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?