Maşinile de lux, în topul investiţiilor făcute de români

 

Tot mai mulţi români investesc în maşini de lux. Fie că au afaceri de milioane de euro, fie că stau cu chirie în garsoniere, pasionaţii de cai-putere nu se uită la bani, când îşi aleg o maşină. Paradoxal, la nivel european, România rămâne ţara cu cele mai mici salarii, dar unde se importă cele mai scumpe maşini din lume.

Ferrari, Lamborghini, Rollce Royce, Bugatty, Mercedes sau BMW sunt mărci exclusiviste, care au vânzări consistente în fiecare an în România. Asta deşi preţul unei astfel de bijuterii pe patru roţi depăşeşte, în general, 100.000 de euro.

Dealerii auto spun, mai în glumă, mai în serios, că există două tipuri de clienţi pentru maşinile de lux. Cei care şi le permit şi le cumpără fără să-şi facă probleme, şi cei care nu şi le permit, dar care se împrumută şi uneori garantează cu propriile locuinţe, doar ca să aibă maşina visată. Totuşi,


Patronul unei companii imobiliare, de exemplu, a fost dispus să plătească anul trecut peste 350.000 de euro ca să fie primul român cu noul model de Rollce Royce. Asta în condiţiile în care maşina nu fusese lansată încă în ţara noastră şi în acel moment nu se producea decât la comandă.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?