Maşini avariate pe Calea Victoriei, după ce ţurţurii au căzut de pe acoperişul magazinului Victoria

Sursa foto: hotnews.ro
Sursa foto: hotnews.ro

Câteva maşini au fost avariate, luni, în centrul Bucureştiului, după ce mai multe bucăţi de gheaţă au căzut de pe acoperişul magazinului Victoria, conform Hotnews.ro.Cel puţin două autoturisme au suferit avarii semnificative. La faţa locului s-au deplasat agenţi de poliţie, iar zona afectată de căderi a fost delimitată cu o bandă de plastic.

Normele în vigoare obligă, potrivit HCGMB nr.120/2010, persoanele fizice şi juridice ca, pe timp de iarnă, să îndepărteze ţurţurii formaţi la nivelul acoperişului imobilului, să cureţe - în maximum 24h după încetarea ninsorii- zăpadă depusă şi gheaţă formată de pe trotuarele aferente imobilelor unde domiciliază sau unde îşi desfăşoară activitatea, a sediilor de firma, a curţilor sau terenurilor deţinute, astfel încât traficul pietonal să se desfăşoare în condiţii normale.

La imobilele în care la parter funcţionează societăţi comerciale sau prestatori de servicii, obligaţiile menţionate revin acestor unităţi pe timpul funcţionarii lor.

Ignorarea respectivelor prevederi de către persoanele fizice constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 200 lei la 500 lei, iar pentru persoanele juridice, amenzile se încadrează între 500 lei şi 2.000 lei.

(w500) Sursa foto

Sursa foto: hotnews.ro

 

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?