Ce performanțe are mașina lui Dragnea Junior?

 
Masina Dragnea Junior
Masina Dragnea Junior

Fiul președintelui PSD Liviu Dragnea pare a avea o pasiune pentru mașini. Dovadă stă conform celor de la RISE Project, garajul care apare în pozele din deja celebrul scandal Teleormanleaks.În imaginile ajunse în posesia celor de la RISE Project apare un Golf VII R, vehicul a cărui putere este, în mod normal, de 310 CP, iar cuplul atinge 400 Nm. Maşina este dotată, în serie cu cu transmisia automată DSG cu dublu ambreiaj. Pentru cei cu pretenţii de pilotaj sportiv, Golf VII R poate fi dotat cu funcţia de selectare a modului de condus care are în componenţă modul Race, special dezvoltat pentru Golf R. Preţul de bază al unui astfel de vehicul este de circa 38.000 de euro.

Doar că, în cazul maşinii despre care R&ISE Project susţine că aparţine lui Dragnea Jr., un detaliu de pe portieră schimbă totul. Este vorba despre inscripţia REVO care dezvăluie numele firmei care a modificat maşina. Revo Technik, este o companie specializată în optimizarea sistemelor de management ale motoarelor. Firma are centre de inginerie în Anglia şi Statele Unite ale Americii, sediul central fiind localizat in Daventry, Northamptonshire, Anglia. Conform datelor de pe site-ul REVO, modelul Golf VII R poate fi „tunat” în două stadii. Primul stadiu (STG1) înseamnă o creştere de putere de 50/75 CP şi una de cuplu de 67/108 Nm în funcţie de benzina folosita şi de setări, care pot fi schimbate cu ajutorul dispozitivului REVO SPS. Aceste majorări se traduc într-o acceleratie de la 0 la 100 km/h în ceva mai mult de 3,7 secunde. În cazul modelului menţiopnat REVO oferă şi un stadiu 2 (STG 2) care urcă puterea până la 396 CP, iar cuplul la maximum 515 Nm. (Foto: enginetuning.net)

Sursa: www.capital.roAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?