Iubita lui Anders Breivik, cel care a ucis 77 de oameni în Norvegia, în 2010, mărturisiri şoc

 

Criminalul care a luat viaţa a 77 de oameni este blamat de o lume întreagă după atrocităţile comise. Dar pentru o suedeză timidă, Anders Breivik este singurul bărbat pe care l-a iubit şi pe care este pregătită să-l aştepte întreaga viaţă, relatează „Daily Mail“, într-un articol exclusiv despre iubita teroristului, scrie Adevarul.Madeleine, 26 de ani, din Suedia, este decisă să arate lumii adevărata faţă a lui Anders Breivik, cel care a ucis 77 de oameni nevinovaţi în Norvegia. Pentru ea, spune femeia, Breivik, 36 de ani, este primul şi singurul bărbat pe care îl iubeşte, cel care a ajutat-o să-şi depăşească timiditatea şi să accepte faptul că suferă de o tumoare pe creier, notează „Daily Mail“.

Madeleine scrie neobosit scrisori celui mai cunoscut criminal din Norvegia şi acceptă, fără să se plângă, că e posibil ca el să nu fie eliberat vreodată. Ea se luptă constant cu autorităţile pentru a obţine permisiunea să-l viziteze. „Îl iubesc pe Anders Breivik pentru ceea ce este, nu pentru ce a făcut. Este singura persoană pe care am iubit-o. Îl voi aştepta cât va fi nevoie“, a declarat Madeleine pentru „Daily Mail“.

„Bărbatul pe care îl iubesc este blând, răbdător, inteligent, amuzant şi mă susţine. Nu este un om violent, şi asta vreau să afle lumea“, adaugă ea. În timpul procesului lui Breivik, acesta a fost diagnosticat cu tulburare narcisistă. Specialiştii l-au acuzat că nu simte nimic, că nu dispune de empatie.

Însă scrisorile lui către Madeleine arată că ucigaşul este capabil să formeze legături emoţionale şi poate să-şi exprime sentimentele. „Eşti cu adevărat minunată, una dintre cele mai uimitoare persoane pe care le cunosc. Rareori spun asta oamenilor, dar Mad eşti pur şi simplu minunată!“

În scrisorile lui, Breivik se plânge şi de condiţiile din închisoarea Skein, considerată una dintre cele mai confortabile din Europa. Potrivit lui Madeleine, Breivik nu are drepturile care se acordă în mod obişnuit prizonierilor din Norvegia. El nu are voie să dea un telefon personal şi nici o vizită personală pe săptămână.

 

Mai mult, spune femeia, lui nu i se permite să facă duş în fiecare zi. „Aş vrea să aibă ceva la care să spere. Încerc tot posibilul să-i arăt că sunt acolo pentru el, să-i dau motive să trăiască. La început îi scriau multe persoane, dar mesajele erau în mare parte politice şi oamenii nu i-au mai scris. Mi-e frică să nu se sinucidă sau ca nu cumva cineva să-i facă rău. Îl cunosc de multă vreme şi nu-mi închipui viaţa fără el“, declară Madeleine.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?