Mărturii despre crima de la metrou: Reactia suspectei când poliţiştii au vrut să o ducă la Poliţie

 

Femeia care a ucis o tânără după ce a împins-o în fața metroului, i-a apostrofat pe polițiștii în civil care au prins-o și au vrut să o ducă de urgență la audieri.

Aceștia au rugat-o să îi însoțească la secție pentru "a lămuri câteva aspecte”, fără a-i spune despre ce este vorba. Autoarea crimei a reacționat agresiv. Nu s-a lăsat luată de polițiștii în civil, cărora le-a spus "Sunteți niște derbedei", au declarat, pentru Libertatea, surse judiciare. Abia când la fața locului a fost adus un polițist în uniformă femeia s-a lăsat dusă la secție, unde a fost audiată și reținută.

Femeia urmează să fie supusă unei expertize psihiatrice în perioada următoare. Dacă se va dovedi că a avut discernământ în momentul comiterii crimei și va fi condamnată, va fi încarcerată într-un penitenciar. Dacă rezultatul expertizei va arăta că nu a avut discernământ, în cazul în care va fi condamnată, își va ispăși pedeapsa fie într-o secție specială de psihiatrie a unui penitenciar, fie într-un spital de boli nervoase.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?