MARTOR OCULAR. Salvare SPECTACULOASĂ în Mediterană: 358 de imigranţi FĂRĂ APĂ şi HRANĂ, în DERIVĂ

 

MARTOR OCULAR. Aproape 360 de imigranţi din Asia şi Africa, printre care şase femei şi un copil, au fost salvaţi, din Marea Mediterană, de un tanc petrolier aflat sub pavilion elen. Ei călătoreau cu o ambarcaţiune din lemn, supraaglomerată, şi se aflau în derivă de mai multe zile, fără hrană sau apă.

Ambarcaţiunea pe care se aflau cele 358 de persoane a fost reperată la aproape 150 de km de coasta Libiei. După ce au ajuns pe tancul petrolier, imigranţii le-au mulţumit, cum au putut, salvatorilor.

Imigranţii provin din Siria, Libia, Nigeria şi Bangladesh. Pe tancul petrolier au primit mâncare, apă, haine şi asistenţă medicală. Vasul îi va duce în Sicilia. Comandantul navei a contactat deja autorităţile italiene.


Imaginile ne-au fost trimise de Adrian, un electrician român care lucrează pe tancul petrolier. Alţi trei români fac parte din echipajul navei, alături de marinari greci şi filipinezi.

Vă reamintim, materialele dumneavoastră pot fi revăzute şi pe portalul realitatea.net. Şi nu uitaţi dacă aţi fost martorul unui eveniment inedit care poate deveni o ştire, ne puteţi trimite imaginile pe adresa martorocular@realitatea.net sau pe portalul realitatea.net, la rubrica martor ocular.

Galerie videoAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
eduard anton jan
26 Nov 09:25
buna ziua,
am urmarit aseara comentariul d-lui Cosmin Guse in care spunea ca singura televiziuzine care a fost inpotriva primului ministru in campania recent incheiata a fost realitatea tv.
dar Nasul ?
dar Banciu ?
o zi buna,
eduard
Răspunde
0 0
Vio Lio
03 Aug 14:02
80 la suta din pensionari comunei Produlesti judet Dambovita pacaliti de o angajata a CASEI DE AJUTOR RECIPROC cu sediul an oras TITU strada IC VISARION va rog sa faceti un reportaj urgent
Răspunde
2 0
02 Aug 19:40
I-a salvat dar sa-i duca de unde au venit nu? Nu sa-i duca la destinatie. Ca probabil treaba a fost aranjata. S-au dus gramada pe o barca in calea unei rute maritime ... de unde stiau ca vor fi gasiti la un moment dat. Aia i-a gasit dar sa-i trimita apoi inapoi in primul port. Fiecare de unde este.
Răspunde
0 -1
Adi
02 Aug 18:36
Ce zece ani ..N-ai citit ca din 360 de indivizi doar 5 is femei si un amarat de copil. Restul , viitori nemultumiti, jihadisti etc
Răspunde
5 -1
aex
02 Aug 17:44
Si peste 10 ani copii lor vor da foc la masini pe strazile parisului ca sunt agresati de politie.
Răspunde
3 -1
Adi
02 Aug 18:30
2 Ce zece ani ..N-ai citit ca din 360 de indivizi doar 5 is femei si un amarat de copil. Restul , viitori nemultumiti, jihadisti etc
0 -1
Adi
02 Aug 18:35
2 Ce zece ani ..N-ai citit ca din 360 de indivizi doar 5 is femei si un amarat de copil. Restul , viitori nemultumiti, jihadisti etc
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?