Marţi, plen reunit pentru numirea lui Sorin Grindeanu la şefia ANCOM

 

Camera Deputaţilor şi Senatul se vor reuni marţi în şedinţă comună pentru a-l numi pe fostul premier Sorin Grindeanu în funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), dar şi pentru a prelungi termenul până la care comisia de achetă privind alegerile prezidenţiale trebuie să depună raportul.

"Mâine (marţi - n. red.), la şedinţa comună, pe baza raportului (comisiilor de specialitate - n. red.), vom supune votului Parlamentului numirea preşedintelui Autorităţii Naţionale în domeniul Comunicaţiilor'', a anunţat Călin Popescu-Tăriceanu, la finalul şedinţei Birourilor permanente reunite.

Preşedintele Senatului a mai spus că la şedinţa comună de marţi vor fi numiţi şi doi consilieri la Curtea de Conturi şi, de asemenea, va fi prelungit, cu 60 de zile, termenul de depunere a raportului de către Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009.

Fostul prim-ministru Sorin Grindeanu a fost avizat pe 24 octombrie, cu 15 voturi ”pentru”, 7 voturi ”împotrivă” (PNL şi USR) şi o abţinere (PMP), de către comisiile de specialitate ale Parlamentului pentru a prelua funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM). Încă din debutul şedinţei, preşedintele comisiei economice a Senatului, liberalul Daniel Zamfir, i-a reproşat lui Sorin Grindeanu că nu este potrivit pentru a conduce ANCOM, amintindu-i de acuzaţiile aduse de social-democraţi atunci când l-au dat jos de la şefia Guvernului.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?