Marina Voica, la un pas de moarte după ce a mâncat naftalină

 

Marina Voica, în vârstă de 82 de ani, este una dintre cele mai importante și îndrăgite soliste de muzică ușoară / pop din România. Vedeta face parte din generația de aur a muzicii pop-soul românești, fiind și o stea a emisiunilor de divertisment profesionist.Marina Voica a figurat în paginile faimoasei reviste de top-uri muzicale americane, Billboard, primind Diploma Star of the year - Music week, în 1974. După 1990 i-au fost editate, la diferite case de discuri, LP-uri și CD-uri, Marina Voica, Cântece vechi, cântece noi, Într-un colț de cafenea (Și afară plouă, plouă), albume ce reunesc mai cu seamă compozițiile proprii ale artistei.

Marina Voica a trăit o viaţă de roman, poveştile sale fiind adunate de celebrul prezentator Octavian Ursulescu, în volumul ”Marina Voica, drum spre legendă”, potrivit click.ro.

Fanii ei vor afla că Marina a fost la un pas de moarte, când era de-o şchioapă: ”Eu şi Şurik, fratele meu, ne-am luat ceştile cu chefir, ne-am aşezat la masă cu nasul în cărţi şi, distraţi cum eram, am dat buzna în zahăr. Mama a fost prima care a observat, pentru că, intrând în sufragerie şi simţind mirosul puternic, ne-a surprins exact în momentul când puneam pofticioşi, naftalină în chefir! Disperată, a zis că dacă tot mor copiii, vrea să moară şi ea. Aşa că ne-a luat cănile şi a băut tot ce mai rămăsese în ele. Fireşte, tata a chemat urgent Salvarea, ne-a dus pe toţi trei la spital, unde ni s-a administrat o spălătură stomacală pe care n-am s-o uit toată viaţa”, spune ea.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?