Marian Oprişan: Amnistia și grațierea sunt constituţíonale, PSD se gândeşte la ele (VIDEO)

 

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprișan, a declarat, luni, că amnistia și grațierea sunt prevederi constituționale aflate la îndemâna Parlamentului, ce pot fi interprete ca niște acte de clemență. "Indiferent ce spun unii sau alții, amnistia şi grațierea sunt prevederi constituționale care sunt la îndemâna Parlamentului ţării, aşa cum graţierea e la îndemna preşedintelui Romaniei. Politicul adminsitreaza Justiţia, iar magistraţii şi judecătorii o înfăptuiesc," a afirmat Oprişan, după şedinţa de CEx al PSD.

"PSD este un partid care se poate gândi la un act de asemenea clemență fără niciun fel de problemă, pentru că acte de asemenea clemență s-au mai dat în Polonia, Ungaria, Cehia. De ce ar fi nevoie? Să ne gândim la seria de abuzuri comise în justiție și la seria de oameni condamnați nevinovați pe baza protocoalelor încheiate între SRI și unitățile de parchet din România”, a mai afirmat baronul de Vrancea. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?