Marian Neacșu, specialist în furaje şi nutriţia animalelor, votat vicepreşedinte ANRE

 
Marian Neacșu explodează după excludere: PSD nu e partidul unui lider!
Marian Neacșu explodează după excludere: PSD nu e partidul unui lider!

Marian Neacşu, membru al PRO România, specialist în furaje şi nutriţia animalelor, a fost votat miercuri de plenul Parlamentului în funcția de vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE). Anterior, Neacșu a fost "uns" în comisiile reunite din Parlament, pe postul rămas liber după demisia lui Henorel Soreaţă.

Marian Neacşu a fost susţinut de PSD pentru această funcţie, Marcel Ciolacu precizând, în urmă cu o zi, că acesta a fost nevoit să plece din partid.

Comisiile de specialitate l-au validat pe Marian Neacşu, fost secretar general al PSD, în prezent membru al PRO România, pentru funcţia de vicepreşedinte ANRE.

Numirea, cu 24 de voturi pentru, a fost făcută în şedinţa comisiilor de specialitate din Parlament, programată la ora 9.00, când ar fi trebuit să fie audiaţi candidaţii. Audierea nu a mai avut loc, iar Neacşu nu a fost prezent la şedinţă.

Potrivit CV-ului publicat pe site-ul Camerei Deputaţilor, acesta a lucrat la IAS Slobozia şi Ceres SA Slobozia şi a fost director general al Morăritul SA. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
obsevator
26 Jun 12:28
Omul potrivit la locul potrivit !!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?