Marian Neacșu:"Nu imi este cunoscut termenul de puciști"

 

Secretarul general al partidului, Marian Neacșu, el însuși fiind de partea celor care au solicitat demisia lui Liviu Dragnea, susține că nu e cazul de nici o sancțiune și nu crede că există puciști.Apropierea ședințelor Comitetului Executiv Național (CExN al PSD) aduce cu sine și zonul unor execuții în partid. se vorbește tot mai des că una din cele două ședințe care vor fi programate săptămâna viitoare va fi rezervată exclusiv sancționării celor care au îndrăznit să se ridice împotriva președintelui Liviu Dragnea. În acest context, secretarul general al partidului, Marian Neacșu, el însuși fiind de partea celor care au solicitat demisia lui Liviu Dragnea, susține că nu e cazul de nici o sancțiune.

”Nu imi este cunoscut termenul de ”Puciști”. Eu nu cred ca putem discuta de puciști aici. Sunt colegi care au o opinie sau o altă opinie decat cea majoritara. Au exprimat-o și evident că țin la ea în continuare, dar lucrurile cred că s-au stabilit o dată. Eu nu cred că se vor lua măsuri împotriva unuia sau a altuia dintre colegii mei pentru delictul de opinie pentru că eu cred că suntem un partid tolerant și democrat.”, susține Marian Neacșu. Declarațiile au fost făcute după participarea unui forum economic din Capitală.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?