Marian Godină, mesaj emoţionant pe Facebook pentru mama lui. "A crescut cinci copii"

 
Decizia de ultimă oră a Poliţiei Române în cazul semnalat de poliţistul Marian Godină
Decizia de ultimă oră a Poliţiei Române în cazul semnalat de poliţistul Marian Godină

Cunoscutul poliţist Marian Godină a postat pe Facebook un mesaj emoţionant pentru mama lui, care vineri, 5 august, şi-a sărbătorit ziua de naştere.

În mesajul său, Godină a ţinut să-i mulţumească mamei lui pentru eforturile făcute de-a lungul anilor şi i-a urat "La mulţi ani!".

"Sunt polițist de aproape zece ani. Mama tot nu s-a obişnuit cu asta şi, atunci când mă sună şi îi spun că-s la Poliție, mă întreabă ce-am făcut", a scris el pe reţeaua de socializare.

"Astăzi împlineşte 57 de ani. 57 de ani în care a crescut cinci copii. Patru dintre ei sunt acum pe la casele lor şi îşi poartă de grijă singuri. I-a mai rămas de crescut unul. Unul căruia, spre ruşinea lui, încă îi calcă uniforma şi îi pune să mănânce. Unul pe care îl sună atunci când întârzie de la serviciu şi care, în loc să-i mulțumească că îi poartă de grijă, de multe ori o repede şi îi spune că nu poate vorbi şi să nu-l mai tot sune non-stop. La mulți ani, mami! P.S. La noapte să nu mă suni că-s schimbul 3", a încheiat el, într-o notă amuzantă.

Postarea lui Marian Godină a adunat aproximativ 16.000 de Like-uri în doar câteva ore.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?