Mare surpriză de ziua eMAG. Decizie total neașteptată

 

Ziua eMAG este pe 4 decembrie 2018 (toate reducerile sunt AICI), dar magazinul online a luat și o decizie la care puțini se așteptau.

Ziua eMAG este pe 4 decembrie 2018 (toate reducerile sunt AICI), dar magazinul online a luat și o decizie la care puțini se așteptau.

Astfel, potrivit unui anunț de pe siteul eMAG.ro, codul de reducere de ziua eMAG, și anume eMAG17ani, este valabil până pe 5 decembrie, la ora 2 dimineața. E o diferență majoră față de Black Friday, când reducerile pur și simplu au luat sfârșit la ora 23:59, în ziua de 16 noiembrie.

eMAG a anunțat și brandurile care vor avea parte de cele mai mari reduceri de ziua eMAG. Acestea sunt:

Samsung
Sony
Philips
Panasonic
Star Light (marca proprie eMAG)
GoPro
ASUS
Dell
HP
Logitech
Nikon
Canon
Bosch Husqvarna
Electrolux
Zanussi
Russell Hobbs
Philips
Tefal
Pyramis
Pampers
Nintendo
Jucării Disney
Beanz Cafe

La acestea se adaugă toate produsele vândute de eMAG. În oferta de ziua eMAG intră desigur și mult-căutate produse Arctic, Beko sau Whirlpool.

La telefoane, sunt oferte de ziua eMAG și la iPhone. Produsele Apple sunt printre cele mai căutate și în categorie laptopuri si notebookuri.

Toate ofertele de ziua eMAG sunt AICI.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?